hazir ve nazirim lakin kursun ayagi yapacak kalinlikta misinem yok 2 tane kalmis cantada patlarsa onlar senden otlanirim artik
Herkesin hayalinin bittiği yerde Sabrinin gerçekleri başlar, beyler dikkat edin, yok kaba yaprak, yok dökme lüfer...Kiminle uğraştığıızın farkındamısınız
Hoş bulduk abiler kardesler.. (ben gene telden yaziyorum notebooku hanima kaptirdik meseja alinti yapmak sıkıntı oluyor telden kusuruma bakmayin) yarin sabah ava giden varmi? bugun haberlerde bogazi cekmisler epeyce istavrit almislar.. spikerde yarin icin balik olacak mis oltasi olan durmasin baliga gitsin diye bir anons yapti umarim halk galyana gelmez
İyi güzel, bende hazırım sabaha Kurşun ayağı konusunda canın sağolsun kardeşim ne demek lafı bile olmaz :thumb: benim kalın ipi koyacağım çantaya zaten yapar yapar kullanırız
Spiker söylediyse mutlaka gitmek lazım, ne de olsa uzman görüşlere uymalıyız İstavrit çaparileride hazır bulundurun yanınızdareeling :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Açıkça söyleseydinya o zaman... birileri pahallıya veriyorsa makuluda vardır mutlaka... değilmi...!? Birşey pahalı diye ondan Vazmı gerekir..! yoksa makul olanı aramakmı gerekir...! neyse, bulunursa düşünülür heralde...