Bizim buralardan dişli balık çekildi artık hafta içi akşamları yemli serüveni bitti hafta içi kaçamak yapamıyorum hafta da 1 gün boğaza doğru uzucaz artık bakalım nasıl olcak bu arada şu örgü misine işi ne oldu abi araştırdın mı sen? denemek için yurt dışından 1-2 top getirtip bölüşsek mi ne dersin abi?
Deniz abi C.tesi müsait olursan gel bee şemsipaşaya birlikte olta sallarız, muhabbet ederiz, çay içeriz.. Bu arada "bu aralar naneyim" demişsin, hayırdır abi rahatsızlanıyor musun ? Kış geldi salgın var bu aralar yine dikkat etmek gerek..
Fatih ip olayına şimdilik bulaşmıyorum.. Bu ara misina gırla gidiyor zaten, en son geçen hafta da tekneye kaptırınca ip işine iyice soğudum Mide sıkıntısı var 4 5 gündür ama ciddi bişey yok çok şükür.. Yarın için söz vermeyim, ben yokmuşum gibi bak sen işine..
Geçmiş olsun abi, ciddi bişey olmaması iyi, inşallah tez zamanda sıkıntı geçer.. yarın sende gelseydin iyi olurdu abi, napalım kısmet artık bir sonraki sefere
Merhaba Erhan abi, işte benim anlatmak istediğimde buydu zatenidk Merhaba Övünç, beğenmene sevindim A.S Hüseyin hoşgeldin, ne yaptın bugün merayı yokladın mı
selamun aleyküm cümleten teşekkürler daha iyileri sana rast gelsin kardeşim senin raporda yakıyor ha maaşallah aleyküm selam kardeş ne var ne yok aleyküm selam abi iyilik sağlık sen nasılsın deniz geçmiş olsun mide derken neyin var ( kaba yaprak he ) arkadaslar abiler araya girip çok yazıcak şeyler var da yetişemiyorum hızlarınıza idare edin böyle
Aleyküm selam Sabrican sen nasılsın nöbettemisin Kaba yaprak süper olmuş hihi hihi hihi Seni çekemeyenler var sabrican, ondan sonrada yok hastayım, yok yastayım diyorlar.Deniz haftasonu balığa giderse, hele birde kazaen tutarsa hiçbir şeyi kalmaz:laughing: :laughing: :laughing:
iyiyim abi çok şükür yok abi yeni geldim beni çekemeyen olursada canı saolsun herkesin abi denize ne olmuş abi bilgin varmı senin merak ettim şimdi kaba yaprak harbiden süper olmuş bayıldım kelimeye