Bizim ayağımız uğurludur minik Hayırlı geceler, arayı fazla açma Hüseyin:thumb: A.S Mustafa hoşgeldin sende almışsın bugün kısmetini
Şu konuyu biraz detaylandırsaydın keşke o iki karışım nedir..? nasıl temin edilir..? kaç dakikada donar..!? gibi, Aklıma birşey geldi, tüplerde sprey köpükler aynı işi görürmü acaba...!?
Haklısın abi linklerde tekneden av için güncel sayılabilecek bilgiler mevcut, ada işi içinse elimizde pek bilgi yok önce Fatihle konuşmamız lazım sonra bilgisi olanlardan fikir alabiliriz sanırım:thumb:
Evet güzel bir soru Bu gün bizim işyerinde çalışan ustalar her köşe başına bu sprey tarzı köpüğü sıkıyorlardı. ilk sıktıklarında sıvı olan bu madde on dakika sonra tahta gibi sert olmuştu. Ustadan öğrendiğim kadarıyla gemilerde sandallarda kullanılan bir şeymiş suya dayanıklı olduğu için. Kesilip zımpara yapılıyormuş Ben mantar yerine dedim ama bundan sahte bile yapılırhihi Tabii deniz'in uzmanlık alanı Teoriden pratiğe döküp bir test yapmak lazım. Ben kafaya koydum bir tane alıp bir şeyler yapmaya çalışıcam. Olmazsa dış cephede kullanırım :laughing: :laughing:
Bunu daha geniş zamanlı ele almak lazım, malum haftasonu geldi bile Detaylı bir araştırmadan sonra, konuyu haftabaşı tekrar güncelleriz
Eğerki bir kalıp uydurulabilirse hiçte fena fikir değil ancak aksiyonu nasıl sağlanır onu bilmiyorum, su içinde kütük gibi gelecekse boşuna uğraşılmış oluridk