İsa bunları bende düşündüm lakin bildiğim kadarıyla sahteler balsa ağacından yapılıyor suya dayanıklı olmasından dolayı ve biraz ağır olması Ama deneme yanılma olmadan hiç bir şey olmaz. Sahte yapan eller bunu harmanlarsa ortaya bir şeyler çıkabilir diye düşünüyorum. Çünkü bu maddenin dış kısmı taş gibiydi
Levent inceledim tekne olayını, çok keyifli ve bereketli olduğu muhakkak ancak 4-5 kişi olta atacak ve 6 saatte 300 tl. çok fazla geldi.
Dediğin gibi denemeden anlaşılmaz, hayırlısı diyelim Hayırlı geceler arkadaşlar, Allah rahatlık versin
O parayı verdikten sonra ne işim var o balık işinde..! Eee.. bazılarının demekki parası çok...! oradada uygun fiyatta kiralayan tekne mutlaka vardır... Hani siz geçen sene tanıtığınızı söylediğiniz bir tekne sahibinden bahsediyordunuz...! hep gelin beklerim diyor diye bahsetmiştiniz...! onunla istişare edin, yeterli gelmezse kendi teknesi, tanıdığı yeterli gelecek bir tekne sahibi tanıdığı vardır, bellimi olur... Bizim burada ortalama 3 saat kişi başı 10 TL. ye tekneler var kamaralı rahat 10 kişi alan, 6 saat kişi başı 20 tl 10 kişi 200 TL pazarlıkla biraz aşağıda çekilebilir belki... Sen olaya tersten, yani olumsuz tarafından yaklaşmışsın besbelli... hihi
Cumleten Selamunaleykum hayirli isler hayirli cumalar.. Tekne işi icin yaz başında hatırlarsanız arastırma yapmıstım 20kisi rahat av yapacak bir tekne 6 saat icin 1000 tl civarinda para istemisti 20mt di sanirim boyu Adalar icin yer olarak buyuk adada bir limandan bahsettiler ama tanidik birisi yoksa iceri almiyorlarmis. Sabri ve Isa abi avinizi tebrik ederim Daha iyileride denk gelir insallah. Dün erkenden uyumusum epeyce yazişılmís massallah Allah muhabbetinizi nesenizi eksik etmesin..