Aleyküm selam Ersin hoşgeldin, sen nasılsın Adam üç akşamdır forumda yok, sen şimdi soruyorsun Bu aralar daha iyice çok şükür, doktor hayati tehlikeyi atlatmış demişmrsparkle
Hoşbulduk İsa abi, iyiyiz Allaha şükür iş güç uğraşıyoruz sen nasılsın abi, sağlık sıhat yerinde inşallah ?
Sabri abi senin dünkü dişliye dökme kofanada denebilir biliyorsunuz bu sene balıkçılar yaprak çinekopları dökme lüfer adı altında sattılar, ee senin dünkü dişlinin maşallahı var tam dolgun bir sarıkanat, o balığa rahatlıkla dökme kofana denebilir hihi hihi
Şükürler olsun Ersin bir yaramazlık yok Yarın ava gidiyorsun sanırım, şimdiden keyifli ve bereketli avlar dilerim, rastgelereeling Aleyküm selam Serkanım hoşgeldin, sende iyisindir inşallah
Arkadaşlar söylemeyi unuttum, dün mekanda çok güzel istavrit çekiyorlardı.İlgilenenlere duyurlur, lüferden sıkılan varsa alternatif bir av olabilir
Allah daha çok iyilik versin abi evet yarın öyle bir düşüncem var bakalım kısmetimize birşeyler çıkacak mı iyi dileklerin için teşekkür ederim abi :thumb: inşallah gittiğimize değer
Hamd olsun Rabbim e iyiyim İsa abi, en kısa zamanda uğrıcam yanına iş yoğunluğundan bu hafta gelemedim abi
isa abi bugun sabah 6:30 da indim seyrek bi cinekop aldik yemlide tadi yoktu ama ilginctir ki ilk defa gordum yemliyle palamut aldilar 2 tane snrsindada baliklarin kucuk olmasi sebebiyle istavrite donduk masallah guzeldi...yrn umitliyiz insallah dun ve bugunki gibi uzmez bizi...
Yemli lüfer takımına palamut mu atlamış İstavritin başlaması güzel haber, dün bizde görmüştük, devamlılık göstermesi sevindirici, yoksa dişliler birbirini yiyecek sonunda
Aleyküm selam Hoşgeldin sende.. İsa Abi benim ölüm yeter Sabriye Aleyküm selam Ersin, hoşgeldin Cık.. Kaba yaprak:laughing: Serkan hoşgeldin
Minik hoşgeldin Lüfer familyası kanala çekilmeye başlamış anlaşılan.. Hayırlı akşamlar Fatih, hoşgeldin sende
Aleyküm selam abi sende hoşgeldin, nasıl oldu miden iyisin inşallah ? Selamlar Fatih ağa, sanada hayırlı akşamlar, hazır mısın yarına ?