Onur estafurullah valla ben bir şeyler yapıyorum ama ya balık bol olduğu zaman atlıyorlar çapariye yada biraz bir şeyler öğrenmişimdir İnan bende bu forumda tarif edilen şekilde yapmaya çaılştım. Fakat çok sabır gerektiren bir şey bir sene boyunca defalarca yaptım vazgeçtim yaptım vazgeçtim Geceleri yataktan kalkıp defalarca denedim son bir sene içinde anca kavradım Benim saksı biraz geç algıladı:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Aleykümselam mustafa hoş geldin
İşte müdavim burada bana laf düşmezreeling İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur hepimiz duacıyız Yaaa kanıma girmeyin ben anlamam rapaladan yemli atarım durmadan :laughing: :laughing: tuttum bu sözü
Boşver yemliyi, sardalya ve istavritde çıkıyormuş, sen çapari çalışırsın, bakarsın hem palamutta tutarsın:laughing: :laughing:
Hanıma zarf attım arkadaşlar balığa davet ediyor diye Cevap( bu sefer takım elbise ile mi gideceksin deyince sustum kaşlarını bir çatışı var tam osmanlı çatışı valla :laughing: :laughing: :laughing: Geçen hafta keşke oltaları yanıma alsaymışım:laughing: :laughing:
Yanımıza kadar balık satmaya gelen kamyonetten alsaydın ya o zaman, bir buçuk kilo 10 tl. Senin durum belli, bu haftayı pas geçip haftaya kalkan operasyonuna gelirsin artık Aleyküm selam trakyalı hoşgeldin Hayırlı geceler, yarın konuşuruz
cümleten selamun aleyküm. isa abi nereye gideceksiniz diye soracağım ama özelden mesaj yazamıyorum. yeni üye olduğum için sanırım
Aykut'um hoş geldin boş ver beni sen nasıl oldun iyisin inşallah Önemli olan sağlık sağlık yoksa balık olmuş ne yazar Hayırlı geceler mustafa şu jübile olayını anlamadım bende ama bir bildiğin vardır muhakkak