Tamam deniz'im Allah acil şifalar verir inşallah Benim kızın yıllar evvel buna benzer bir durumu olduğu için o zamanlar aklıma geldi onun için.
Sağolsın abi Murat abi teşekkür ederim, valla bizde üsküdara geldik son anda karar verdik kanlıcaya geçmeye, iyikide geçmişiz güzel bir gün oldu keşke gelseydin abi sende hem birlikte olta atar hemde muhabbet ederdik Görüşmek üzere abi.. :thumb: Deniz abim tebrike karşılık teşekkür etme nedenim yapmış olduğumuz ava karşılık bizi tebrik etmee nezaketi göstermiş olmanız ama benim orda yazdığım cümlede anlatım bozukluğu olmuş, yorgunluğuma ver İnşallah yarın kısmetinize bol bol kaba yapraklar, lüferler gelir :thumb: Rastgele reeling
Cümleten herkese hayırlı geceler abilerim, arkadaşlarım değerli balık avı dostları... Yarın balığa çıkacak olan herkese rastgele, kısmetiniz güzel olsun reeling Selamlar..
Yahu en tecrübeli sensin, son gittiğimizde de sen tutmuştun Hayırlı geceler Ersin, sağol Aykut Abi sen gelmiyor musun yarın?
Forever togethermrsparkle mrsparkle Yerin kulağı var sessiz olun, henüz planlama aşamasında Niyekine Umarım geçen seneki gelmez. Kalkan balığı yaklaşık 15-20 senede tutulabilecek limitlere ulaştığı için geçen seneki 30 cm'lik kalkan halen limit altı olmaya devam edecektir. Sevindirici haberse kalkanda limit 45 cm'e çıktı Sabri olmadan asla...
Bu akşam fazla uğraşmayacağım, büyüksün tamam Dün senle uğraştıktan sonra midem yine azıttıydı, bu akşam fazla zorlamayalım