Yemli için Çubuklu, burunbahçe, rapala için Kanlıca- çubuklu arası oluyor genelde. Dün de mekandaydık. İsa abi giderken istavritler görünmeye başlamıştı. Bende saat 2 gibi bıraktım. Akıntı çokken aradan atanlar, sürekli takım ayıklamak bıktırdı. Nasibimize düşenler.
Maaşallah ellerine sağlık daha iyileri rast gelsin geçenki org dan deil sanki daha önce tanışmış gibiyim ama mekandan heralde Aleyküm selam hayırlı haftalar dün yine yapmışın yapacağını
Vallahi abi enteresan cidden kısmetin böylesi oltaları bıraktık oylecene oturduk sohbet edıyoruz serkan ben ve deniz abi mıllet guzel ıstavrıt alıyor o ara dedık bır ıkı ıstavrıte atıp gıdelım actık caparılerı güzel güzel bir iki cekıyoruz bizde dedik artık toparlanalım deniz abi ile o ara hadi son atıs sonra gidiyoruz dedık ve aynı anda kursunları arkaya bırakıp saydık 3 - 2 - 1 yolladık hani tabiri cayiz ise kursunlar havada tokusarak gitti devamında deniz abi cekti oltayı toplamaya basladı ben ise malesef bir vatandasla dolastırdık takımı dedim onemlı degıl benım takım kopsun zaten gıdıyorum vatandasın oltayı kurtardık ben olta ıyıden ıyyıye kıyıladıgı ıcın dedım sert cekeyımde kopsun cok hızlı bı tasma attım baktım bırseyler toplamıs gelıyorum hanı dıyorum ıns gıder ayak gene bırılerını almamısızdır oltayı kıyıya aldıgımda caparime başka bir çinekop çaparisi takılmıs ve üzerinde kaba yaprak kendi adıma kovama giren en büyük balık o oldu...
Ferhatım harikasın bütün arkadaşlara aynı duayı ediyorum nasibin kısmetin açık olsun maaşallah daha iyileri rast gelsin
Sağolasın Cihan.. Eyvallah abi sağolasın mevlam hepimizin bahtınıda nasibinide acık etsin inşaallah...
CÜmleten selamun aleküm değerli balık avı dostları... Herkesin keyfi sıhati yerindedir inşallah Cihan tebrikler, bereketli bir av yapmışsın yine, balıklar çok şık görünüyor yine, afiyet olsun :thumb: daha iyileri rastgelsin... Ferhat gider ayak kısmetin çok güzel sonuçlanmış, kaba yaprak ısrarla sana gelip girmiş kovana sende afiyetle indir midene daha niceleri rastgelsin, tebrik ederim :thumb:
İyiyim Ferhat çok şükür iş güç uğraşıyoruz işte, sen nasılsın ? malzeme geçti elime biraz, birkaçtane daha atış eldiveni yapabileceğim :thumb: Hoşbulduk Sabri abim, nasılsın ?
Sükür allaha dün yaptıgımız atçekden sonra ki son bir bucuk saatimi sadece 200 gr ile çalıştım bi inceden yorgunluk var üstümde...
İyiyim çok şükür sen nasılsın yap tabi malzemeyı tam zamanı havalar soğudu parmak lar acımaya başladı