arkadaşlar yapılan org larda tutulan balıklar için yapılan tebriklerde kaçırdığım atladığım var ise kimse kusura bakmasın kasti yapılan bişey yok
Oooo 200 gr yormuştur tabi biraz, senin penn surfblasterda maşallah 727 gr zaten ama olsun neticede güzel balıklar almışsın o yorgunluk tatlı gelir insana :thumb: Allah daha çok iyilik versin abi, bende iyiyim çok şükür Evet abi, ben c.tesi günü kendim denedim soğuk havada oldukça farkediyor parmağı koruma konusunda
selamun aleykum gencler bugun erken ayrildik sahilden abilerim ama yine bunca yildir balikcilik hayatimizde ilk defa istavrit kafalarinin kiyiladigini gordum yemliden alismislar ki buda bize olta takimlarimizi daha da gelistirmemiz konusunda uyarilardir...enterasan ve ilk olarak baska bi arkadasin caparisinden yarim cinekop cekildiginide gorduk...
Aleyküm selam kardeşim hg güzel bir gün geçirmişin daha iyileri olsun isa abi de bir resim var belki akşam yükler sen gör yarım çino yu aleyküm selam kardeşim hg
arkadaşlar thresmus fatihin namı diğer of lunun selamları var kalmış 30 gün hayırlısı ile Allah bitirip gelmeyi nasip etsin cümlesine
İyiym Ersin sağolasın, sen nasılsın? Hayır, bizim salı toplantısı bu hafta p.tesi yapıldı, yarın sabaha niyetim var.
Huseyin sen gittikden sonra martilar bayram yapti. istavrit artiklari çubuklu tarafina dogru burnu gectikten sonraki koya girdi akintiyla okadar martiyi bir arada hiç görmedim gerçkten.. bide uyaniklar rapala havadayken saldiriyorlar ama takılan olmadı çok şükür