Teşekkür ederim abi iyiyim , biraz yoğunum bankada birim değiştiriyorum beyin yorgunluğu var biraz yorgunluğu balıkta atmak için sabırsızlanıyorum sen nasılsın abi iyisindir inşallah ?
İsa helal olsun sana yakaladığın her fırsatı iyi değerlendiriyorsunreeling :thumb: Acaba ben bu balık işini bıraksammı diye düşünüyorum, sadece hafta sonları oda her hafta olmuyorbanghead banghead
Aleyküm selam Cengiz, sen ne yapıyorsun, işler nasıl Allah kolaylık versin kardeş, çok şükür bizlerde de bir yaramazlık yok, yanlız bu yağışlı ve kasvetli havalar psikolojimizi biraz bozuyor Yok be Erkancım gidemedim ki bende Balıkçılığa ara verme fikrine katılmıyorum, hoş sen çekilirsen bizlerde biraz balık tutarız ama sen olmadan keyfi olmaz
Aleykümselam cengiz'im hoş gelmişsin Onur sanada merhaba sayfaları bir takip edebilsem İsa'cım ehh!! biraz mnamımız var tabii reeling :laughing: :laughing: :laughing: Bu sözün kamçıladı beni takım hazırlamaya devamreeling :laughing: :laughing:
Hazırla tabi istavritlerde başlamışken, gerçi sen istavrite çalışırken palamut alırsın ama:laughing: :laughing:
Çok şükür Onur iyiyim sen nasılsın Ne yapayım abi az önce geldim işten yemek yedim şimdi de ufaklıkla oynuyorum Abi işlere çok şükür diyelim sabah kalkıp gittiğimiz bir işimiz olduğu için Allaha şükür edelim. Sen nasılsın abicim
Dediğin gibi, sabah kalkınca gideceğimiz bir işimiz var şükürler olsun Bu kış ayları her açıdan çok zo oluyor be Cengizim...
İsa rica ederim ben zaten hep palamuta çalışırım O gün(milattan önceki gün) boğaza giren ilk palamutları takip ediyordumreeling hihi hihi
Sen ve sabri bu işi bırakırsa ve bende dahil dünya da bir anda balık bolluğu başlar cengiz'im:laughing: :laughing: Ersin'im hoş geldin sende iyisin inşallah Ohh be!! sayfalar hızlanmadan takip edebildim