Recep İvedik filmindeki replik gibi; -Sensiz buralar hiç çekilmez olacak Recep abi - Evet farkındayım :laughing: :laughing: :laughing: Eyvallah Ersinim, pazar gelmezsen balığa, böyle hasret çekersin
Aleyküm selam kardeş, hoşgeldin sende iyisindir inşallah Aslında bu zamanlarda sizin işlerin daha yoğunlaşması gerekmez mi
Saolasın Onur senle beraber de bir av yapalım da trio trio takılalım yav hihi Erkan abi yanımdaki arkadaş rapalayla bu çingeneyi aldı aklıma sen geldin bir foto aldım A.S. Abi.. inşallah konaklarlar su soğuk eyvallah ama yem çok takılsınlar biraz daha sabah karşı tarafa geçmek aklıma geldi ama hem geç kaldığım için çok trafik vardı hemde avlağı çok iyi bilmediğimden geçmedim.. kısmet değilmiş avrupanın balıkları
Nerden tuttum şu çingene palamutlarını yaa!! hihi Herkesin aklına ben geliyorum. Belki de ben gerçekten ustayım farkında değilim,ama bir gerçek var istavrit çaparisi ile aynı anda dört palamut çektim ustayım ya!!! acabamı?, bilmem,belkidereeling :laughing: :laughing:
Hoşbulduk abi,iyiyim çok şükür.Birkaç saat önce avdan geldim Hoşbulduk Cengiz nasılsın? Hoşbulduk abi, iyiyim çok şükür
Bende iyiyim abi evde tv karşısında vakit öldürmeye çalışıyoruz işte Hoşbulduk erkan abim , iyiyim sağolasın.. abi bugün kanlıcada rapalayla palamut almışlar Fatih söyledi, dedim iyi baksaydın palamutu avlayan Erkan abi olmasın hihi hihi Şaka biryana c.tesi günkü avda belki palamut biner sahteye diye bekledim ama nafile İsa abi sorma pazar sabahı kalkamadımki yorgunluktan banghead banghead sabah amcam odamın kapısına kadar elip Ersin diye 4-5 kez bağırmış kahvaltı için ama ona rağmen uyanmadım hatta hiç duymadım bile amcamı o derece derin uykudaydım yani ama şu an kafamı duvarlara vurasım geliyor pazar günü niye gitmedim diye, buralarda yemlide iş yapmıyor artık evde tıkılıp kalıyorum vakit geçmiyor bazen
şüphen mi vardı Erkan abi? Ben olsam nikimi Palamut Katili diye değiştiririm. Yada Erkan Palamut Peşinde!
Bugün yaptığım rapala avından kısmetime düşenler.Burada bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim sayenizde aldım bunları http://imageshack.us/photo/my-images/28/17122012.jpg/
Yok yok olsa olsa lakerda erkanhihi Acemiye bak almış sarılarıreeling :thumb: ya ben bu sene bir tane bile siftahım yok :laughing: :laughing: