Ahhh be Onur bilseydim geleceğini haber ederdim valla, gerçi Cuma akşamı yazmıştım sayfada c.tesi sabahı balığa çıkacağımızı, keşke gelseydin sende...
Sen ne tarafa gittin? keşke bereber takılsaydık sıkıldım çok saolasın abi daha iyileri senin oltana gelsin inşallah.
Erkan abi lakerdanın iyisi benim bildiğim Torikten yapılıyor. hedefİ büyüttün sanırım ? Yakışır abim, ne de olsa sende balıkçı KARTALSIN !!! :thumb:
Ahhh Fatih insan gelir benim patrondan balığa gitmem için benim adıma izin alır değil mi gittin tek başına bensiz bensiz muhabbet yok bişey yok sıkılırsın tabi
Kuleliye gittim kardeşim ama kandilliye gidesim var oraya gidelim beraber istersen Orda çalışmak içinde profesyonel yardım lazım varmı bize el atacak kandillide abiler
Kartallar yüksek uçar ve avına çok sert dalış yapar abi :thumb: sen yüksekten atmazsın zamanı geldiğinde avına güzel bir iniş yaparsın ben inanıyorum sana o vakit gelecek....
Dostlarım bana müsaade biraz çapari yapıcam ( benim sıpa'ya yine proje ödevi vermişler bir bakayım) Herkese hayırlı akşamlar iyi muhabbetler
sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ki? ben yarın izinliyim ama hastanede işim var o yüzden gidemem bir yere hafta sonu Allah kerim
kısmet bende plan yapmadım ama haftasonu olabilir daha önce hiç gitmediğim için mekanıda bilmiyorum sen gittin mi daha önce?
İnşallah abi.Zaman uyarsa tekrardan bir araya gelmek isterim. Önce balık sonrasında demli çayla muhappet güzel olur.