Olm Erkan Abi şubat ayını bekliyor.. Balık iyice çekilsin, kimse tutamamaya başlasın ondan sonra sahne alacak Bir sezon açılışı bir de kapanışı yapıyor.. Mesele kimse tutamazken balık çekmekte yani..
15 yaş dişin mi alınacak Herkes ne kadar mübarek insan olduğunu anladı zahar:thumb: Hayırdır İzmiye neresi Estağfirullah kardeş, ne yaptık kiidk Henüz tek av yapabildik seninle, aramızda bu işin uzmanı arkadaşlardan daha çok şeyler öğreneceğinden emin olabilirsin Gece rapalası av verir elbette ancak bu taraflarda hiç çalışmak veya çalışanı görmek pek nasip olmamıştı Mekan konusunda tavsiyelerimiz olur elbette, özelden cep teli gönderiyorum, gideceğinde ararsan yardımcı olmaya çalışırım:thumb:
Beni gammazladığından beri pek iyi değilim Denizim sayfa o kadar hızlı akıyor ki, sana selam veremedim galiba kusura bakma
Abi burda paylaşılanlardan çok şey öğrendim inşallah yanyana buradadaki arkadaşlarlada yapacağımız avlardan çok şeyler öğreneceğim. Tamam abi özelden alıyorum teli, teşekkür ederim
İşte bizim arzu ettiğimiz buydu, çok şükür amaçlarımıza ulaşıyoruz:thumb: Erhan abi hoşgeldin, İzmitte durumlar nasıl
:laughing: :laughing: :laughing: benımde:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Cümleten herekse hayırlı geceler abiler ve arkadaşlar... Yarın balığa gideceklere rastgele kısmetleri bol olsun inşallah reeling sağlıkcakla kalın...