:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: dalmısım basında ya ııgeceler ben gene dalmadan gıdeyım yatagımamrsparkle mrsparkle
hepinize hayırlı geceler ALLAHIMA emanet olun deniz savaş abının selamını aldı m aleykumselam saolsun hoşça ve dostça kalınız mrsparkle mrsparkle
Arkadaşlar yarından sonra hergün av için müsaitim ava gidecekler haber verirse katılmak isterim.Birde müsait olan arkadaşlardan bana biraz atış tekniği çalıştırabilecek olan varsa çok iyi olur? Uzak atışlarda sorunum var birde tekniğim kesin yanlış avdan sonra boynumun sol kısmında uzun süre ağrı oluyor banghead
Allah rahatlık versin trakyalım Sanada hayırlı geceler Sabrican Biraraya geldikçe bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluruz Levent, boynuna fazla yüklenme, mazallah kalıcı bir hal alırsa fıtığa kadar yolu var dikkatli olmak lazım
Boşver Cengizim, bende var zaten, henüz iki kez kullanabildim.Ne zaman istersen alıp kullanabilirsin, nadir kullanacağın bir takım için gereksiz masraflara girme kardeşim Tekrar hayırlı geceler...