Boğaza giden var mı bilmiyorum ama, bugün boğaz kenarında olta atmayı çok isterdim hava da güzel benim bu parayı sağlam bir şekilde biryerden bulup herhangi bir şirkette çalışmayı bırakıp vaktimin çoğunu balık tutarak geçirmem lazım en büyük hayallerimden biri bu
Bende iyi diyelim iyi olsun abi çalışıyoruz iş güç Allaha şükür Abi Kartal tarafıda beni boşladı bu ara balık çıkmıyorki bizim oralardan nisan mayıs gelsin birkaç mekan belirledim kafamda, güzel denemelerim olacak
Kartal tarafında zıpkınla vurulan 3 kalkan ve 1 kırlangıcı gördüğümden beri, farklı düşüncelerim benimde olmaya başladı. Belki de aynı şeyi düşünüyoruz Ersin
Emin ol aynı şeyler geçiyor aklımızdan.. Aslında birgün haberleşip takımları hazırlayıp denemeler yapabiliriz belli bölgelerde :thumb:
çok şükür be ersin ne yapalım kahvaltı edip geldim işte iyiyim sen nasılsın gördüğüm kadarı ile balık için sabırsızlanıyorsun eğer öye düşüncesi olan var ise levent e haber versin
Afiyet olsun abi valla balık için sabırsızlanıyorum ama fırsat yok ki be abi.. aslında h.içi daha güzel olur boğaza gitmek biraz daha sakin olur mera ama işten güçten vakit yok ki idk bu c.tesi içinde daha önceden bir planım vardı sanırım o günde gidemeyeceğim balığa, pazar günüde gökgürültülü karla karışık yağmur yağışı gösteriyor banghead bilmiyorum napcam
Valla güzel olur Ersin, sürekli aklımda dip oltası ile deneme yapmak Bunu bi konuşalım bi ara reeling