Merhaba, öncelikle foruma hoşgeldiniz. Malesef İzmir tarafından herhangi üyemiz yok ancak oradan rapor yayınlayan arkadaşlarla forum üzerinden iletişim kurabilirsiniz Merhaba Fatih, nasılsın
iyiyim çok şükür sizler nasilsiniz? Ersinim aradiginda dalmak uzereydim tam açamadim teli kusura bakma
İki senedir safra kesemde taş var, ameliyatı çok kolaymış ama ihmal ediyorum. Dün akşam sancılandı aniden, ağrı kesici serum, yatıştırdılar sancıyı.
Geçmis olsun abi. safrayi aldirman mi gerekiyor? Aykut abi hosgeldin.nasilsin? Bu ekipte bi senle av yapamadik yav
Doğrudur abi bilmiyordum ben valla, demekki kıbrıslı şivesi kullanan birinden kalmış aklımda Estağfurullah Fatih ben aslında aramayacaktımda,sen mesaj yazmışsın o yüzden bir arayayım dedimdi.. İyi yapmışsın yat dinlen tabi yarın işe gidiyor musun ? Mustafa çok geçmiş olsun, öenmli birşey yok inşallah ??
Geçmiş olsun abi, tamiri yoksa eğer bir an önce ol ameliyat kurtul abi hayırlısıyla.. Aslında bu konuda iyi bir operatör doktor genel cerrah önerebilirim eğer ihtiyaç olursa abi ?