Aleyküm Selam Cengiz abim... İyi dileklerin için teşekkür ederim abi, inşallah hayırlısıyla kullanırım
Ahh!! isa sen dur ben ve cengiz bir şov yapıcaz şaşıracaksınhihi Ama havaların düzelmesini bekliyoruzreeling :laughing: :laughing:
Abi bu hafta hava muhalefetinden dolayı tatil ilan edilecek gibi gözüküyor. Ama çıkmamış candan ümit kesilmez misali bekliyoruz.Tabi yemde olursa...
Aleyküm selam Ferhat,sanada iyi geceler. Herkese iyi geceler. Havalar soğuk kendinize dikkat edin abilerim,kardeşlerim.
Aleyküm selam Ferhatım hoşgeldin nasılsın Kesinlikle hiç şüphem yok Erkanhihi hihi Kısmet, herşey gönlünüzce olsun İnşallah hafta sonu sabah suyu yapabileceğimiz bir havada bize denk gelirreeling reeling
Sağolasın abim sukur allaha sabah ESKİŞEHİR'e gittim şimdi içeri girdim sağolsun kurum yarın içinde izin verince sabah ne yapsam diye düşünüyorum
Aleyküm selam Ferhat, hayırlısıyla evine varmışsın Bu arada telefonde görüştüğümüzde şifayı kapıyorum demiştin, nasıl oldun kardeşim ? hazır eve gelmişken ıhlamur veya ada çayı takviyesi falan yap bence..