ersin hayırlı olsun Aleyküm selam hg hüseyin Mustafa abi hg rast gele spin işine hiç girmiyom konuşuruz
İsa abi senin benim mesajımdan önce gelen tebriğini görünce inanılmaz şaşırdım şok oldum, erdin falan sandım bi an ürperdim :laughing: Tekrar çok teşekkür ederim abi iyi dileklerin için, sağolasın...
Aleyküm selam minik, hoşgeldin Yarın öğleye kadar rüzgar ve kar devam ediyormuş, öğleden sonra hafif sulu kar ve daha sakin bir hava olacakmış diyor meteoroloji Bana sorarsan cumayı kıldıktan sonra müsait olanlar gidebilir Bu öğrenciler ne şanslı ya Keyifli ve bol balıklı avların olsun Mustafa:thumb:
Hemde nasıl, hiç sorma Aleykümselam siber trakyalım Bahsettiğin kişi içimizde bir tane var, o da bizim Sabri efendi hazretleri
Ağanın eli öpülür, fakat harcama yaparken ağanın eli tutulmaz Ama tabi Fatih o kadar yaşlı değil onun elide öpülmez
Çok şükür Aykutum sağlığımızda halimizde iyi, soğuklardan ve kardan ne yapacağız bilmiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amatör balıkçılıktaki en önemli unsur sabır'dır minik kardeş Aslında onun en doğru şekli; "Ağanın sözünün üstüne söz olmaz" :laughing: :laughing: :laughing:
Çayylarrrrrrrrrrrr, Var mı taze çay isteyen İçiniz ısınsın buyrun Benden bugünlük bu kadar. Cümleten hayırlı geceler. Bol muhabbetler..
Evet bu özlü söz kibar feyzo filminde de geçiyordu abi, hatırlattığın iyi oldu :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
baligi tutmak icin sabir lazim isa abim baliga gidebilmek icin sordum ben...alismak sevmekten daha zor ben olta atmaya bi kere alismisim...