bugün boşuna işe geldim cidden.. erken çıkartıyorlar saolsunlar 16.00 da çıkıcam C.tesi ava gidicek olursanız hava şartları da çok abartı olmayacaksa bende gelirim muhtemelen..
Cuma gece spinle başlayıp sabah suyuna kaşıkla devam ederim, yarın öğleden c. Tesi öğleye kadar rüzgar hafifliyor sonra fırtınaya dönüşüyor. Asıl balık havası pazartesi sabah.
Mustafa abi ava gitmeyi cok istiyorum ama şu soğukları gorunce inan bırak avı dışarı çıkmayı gozum kesmiyor valla tebrik ederim seni abi.
FishingPro dergisi manşeti Master fisherman, Narmanzade.... Dunyanin en zor av yerlerinden biri olarak gösterilen Şemsipaşa' da kıyı avcılığı yapabilen dünyanin her yerinde av yapabilir! Dedi
Uzun bir aradan sonra aramıza tekrar hoşgeldin Adem kardeşim Umarım işlerinde, evliliğinde iyi gidiyordur.İstavritler başladı boğazda, sen ne zaman sahalara dönüyorsun
İyi akşamlar abi hoş geldin nasılsın? Bugün şansıma dışarda yakaladı beni kar, çok uzun zamandır bu kadar karda soğukda kalmamıştım gerçekten çok üşüdüm.. Hani derler ya "tok açın halinden ne anlar, aç kalmadıkça" Benim ki de o hesap oldu, ne atkı ne bere serseri gibi çıktım dondum resmen Allah dışarda bu soğukda evi barkı olmayanlara, yakacak odunu kömürü olmayanlara yardımcı olsun..