Eyvallah Fatih, çok güzel ve doğru tespitlerde bulunmuşsun.Aslında bazen bir musibet bin nasihattan daha hayırlı olabiliyor. İşte bu yüzden; "İNSANLAR SAHİP OLDUKLARININ DEĞERİNİ ONLARI KAYBETMEDEN ANLAMALIDIRLAR."
Ersincim yeni makinen hayırlı olsun kardeşim. umarım çok güzel avların olur makinenle.. Ama tamam artık bırak onu çantana da gel şurda iki lafın belini kıralım artık
Ersin sonunda makinayı aldın mı, hayırlı olsun kardeşim, iyi günlerde kullan, nice bereketli avların olsun inşallah :thumb:
Selamunaleyküm dostlarım İki gün rötar yapınca sayfalar yine uçmuş,yine takipsizlik sonucu çıktı En azında önemli olanlardan bir iki tane yakaldım. Mustafasana büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Alirıza yavrumuzun sağlığının iyi olmasına çok sevindim. İnşallah böyle kötü hadiseleri tekrar yaşamassınız kardeşim Ayrıca atladığım başka bir husus olduysa arkadaşlar kusura bakmayın İki gün nerelerdeydin diye sorarsanız,malum yarın kıyamet kopacak Eve erzak aldım aç kalmayalım diyehihi Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete Ehh!! herkes esprisini yapıyor ben kusur kalmayayım
Sevgili balık avı dostları abilerim, arkadaşlarım.. Bugün uzun araştırmalar, tecrübeye dayalı bilgi ve önerilerin ışığında, işten 15:30 gibi ( yoğun kar muhalefeti nedeniyle) erken çıkmamında etkisiyle Karaköy Kısık balıkçılığa gittim ve yeni makinem olan ve gerçekten içime sinen "Penn Surfblaster 8000'i" aldım uygun bir fiyata aldım.. O nedenle oldukça mutluyum şu an Yeni makine tercihi konusunda bana yardımcı olan, değerli bilgilerini, tecrübelerini ve önerilerini esirgemeyen Ferhat kardeşime, Deniz abiye, Fatih ağaya, Berkan abiye, Roy abiye, İsa abiye, Serdar abiye çok çok teşekkür ederim... ( İsmini unuttuğum varsa affetsin !!! ) Hepiniz sağolun varolun, bilgilerinizi paylaştınız benimle, araştırmama yardımcı olduğunuz hakkınzı helal edin iyiki sizleri tanıyorum.... Selamlar, Saygılar..
Fatih yine benden önce davranmışsın aga yaaa :laughing: :laughing: aklımımı okuyorsun anlamadımki tam mesajı yazdım paylaştım, bi baktım mesajımdan önce İSa abi tebrik ediyor :laughing:
İSa abicim yeni gözdeme kavuştum bugün, hayırlısıyla kullanmak nasaip etsin Allah.. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim abi :thumb:
selamin aleykum gencler...abilerim avci kardeslerim buyuklerim yarin denizdeki firtinadan haberi olan var mi bugun cikamadik ava yrn cikabilecekmiyiz...
Aleykümselam Erkan dostum hoşgeldin, arayı çok açma, yarınki yolculuk için erzağınıda almışsın Sevgili Ersin, peşinen tebriğimi gönderdim önceden Gerçekten içine sinen, boğazda seni yarıda bırakmayacak bir makina almana çok sevindim.Kazasız belasız, keyifli ve bereketl avlarda kullanman dileğiyle (tabiki hepbirlikte) tekrar hayırlı olsun
Sabri nasılsın? Ersin hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız avlar Hüseyin hava yarında aynı (duyduğum ve gördüğüm kadarıyla) Mustafa sende iyisin inşallah yinede bu havalarda temkinli ol