Abi neler yapcam ben ona netde şemsi paşa şok düğüm yazan ceng görecek Git tabi isa abinin çayı içmeden olmaz
Arkadaşlar geçen gün sayfamıza selam veren "doğannaci" nickli Naci abimiz gerçekten çok iyi bir kalkan avcısıdır, bu senede kalkan avında siftahını yaptı. Toplu org. için onunlada görüşüp, üçüncü bir karadeniz çıkarması yapmayı düşünüyoruz.İlk ikisi balıksız ama çok keyifli geçmişti, inşallah üçüncüde tutmak nasip olur. Gerçi ilk avda Sabri efendi 30 cm'lik kalkan almıştı ama suya iade etmiştik hep birlikte
İyi diyelim de iyi olalım Levent ama hastayım malesef Yok bitmedi biraz daha öpücem Hoş buldum abicim nasılsın
Teşekkürler Cengizim, geçmiş olsun kardeş, neyse bu hafta istirahat etmen için seni listeden sildik.:thumb:
Eyvallah kardeşim sağolsın. Aslında biz c.tesi gelmeyenler Uludağa kayak yapmay gittik orada kaptık şifayı
Biz seni kalbimize yazdık Cengizim, sadece bir an önce iyileşmen için öyle yazdım Aleykümselam Trakyalım hoşgeldin, biz ne yapalım, "epp aynı beyaaa"
Sabah Deniz, Gürcan abi ve sanırım Mustafa, aşağı mekanda olacak, Sabri ve Ali Rıza nereye gidecek bilmiyorum