Sen nöbettesin zaten, nereye müsade istiyorsun, neyse hayırlı geceler ve uykular sana Yahu Erkan ben sana çarşamba akşamı diyorum sen nerelerde takıldın öyle
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanar ben hiç balığa gitmeden heryere gidiyorum idare et:laughing: :laughing: Az kaldı o zamanreeling :thumb:
Yaş dedinde, ya imzandaki yada avatarındaki yaşı düzelt artık Erkan, elbet birgün birileri tekrar soracak:laughing: :laughing:
İsa benim yaş takvimi mayaların takvimine göreydihihi hihi hani şu kıyametin koptuğu gün son bulduhihi :laughing: :laughing: :laughing: Artık yeni yıl ile birlikte yaş düzenlemesi yapıcam az sabret az kaldıhihi hihi Neyse bende kaçayım saat yarım oldu herkese hayırlı geceler ava gideceklere rast gele
Benden de bugünlük bu kadar, cümleten hayırlı geceler, Ava gideceklere rastgelsin, Sabrican sanada hayırlı ve vukuatsız nöbetler diliyorum
Kauçuklunun bir zararımı var acaba, varsa bende düşünmeyeyim.. makinenin kapeğını açıp sürebilirsin, makineyi dağıtmadan....
kullanim yerine gore degisiyor abi. sen araba hidroligine hidrilik yagi yerine gress basarsan illaki gene calisacaktir ama nereye kadar