Hoşbulduk abi, nasılsın ? evet abi dün gürültüden yarım kaldı konuşma benim telefonda arıza verdi bugün kendi kendine kilitlenip kalıyor falan ama şirket hattından konuşuruz yine abi
Cümleten Selamun Aleyküm. Ben bugün işe gitmedim doktora gittim virüs varmış bende grip olmuşum Sabri abi sende virüs programı varmı
hayırlı günler hayırlı işler var var ali balığı harbiden boğmuş ayrıntılı raporu kendi verir artık aleyküm selam aleyküm selam çok geçmiş olsun cengizim Allah acil şifalar versin tiz zamanda iyileşmeni dilerim durumun bukadar ciddi olduğunu farketmedim bir isteğin olursa evdeyim bilesin başımın üstünde yerin var bende virüs programı yok ama ilaç ismini buradan dillendirmeyeyim bildiğim çok güzel bir iğne var istersen
Ntvsporda alt yazı geçtiler Cengiz Doğru yoğun grip nedeniyle 2 hafta sahalardan uzak kalacak diye Ben iyileşiyorum bu hafta sonunu kaçırmamam lazım hihi hihi
Merhaba ben yeni üyeyim... beni de aranıza alın lütfen Adım fatih de sitede fatih rumuzu doluymuş bende fatihh rumuzunu aldım yanlışlık olmasın adım fatih tek h ile yani fatihh değil hihi
Vayy nerden düştün bakayım sen buralara Evrak kayıt için Cengiz'i bul, selamımı söyle, gerisini halleder..
abi tek h ile tek h hoş bulduk abi Abi sohbet muhabbet güzelmiş burda, sabah av organizasyonlarında kahvaltıya filan götürüyolarmış hihi çay may varmış, balık bahane karın tokluğu be abi naparsın