denizin dediği gibi riske gerek yok siz cengizle omuz omuza verip dinlenin bu hafta aleyküm selam boğdunmu hüseyin
Ben hafta sonundan beri dinleniyorum abi, kendimi iyi hissetmezsem zaten riske girmem ama hafta sonuna kadar iyi olurum gibi gidişat o yönde hihi
bugun kulagima biseyler solediler asli var mi diye oglen orada olurum aksam buraya gelismeleri yazarim..
Doğru dedin, balığa gidip sabah ayazını yemeyince hasta oluyorum hihi hihi artık bu hafta sonu kısmet olursa ilaç niyetine gelirim balığa
Fatih arabaya falan yağ basmayacağız... el kadar makinayı yağlayacağız... hihi tamam söylediğim gres uygun olmayabilir...idk bende onu sordum sana ne mahsuru var diye, ama sen yanlışmı anladın nedir.. mahsurunu söyleyeceğine, hidrolik, gres muhabbeti etmişsin...idk bilemiyorum artık...
abi örnek verdim yav kullanim alanlari farkliymis onu demek istedim bana kalsa hiç yaglamicam ugrasmicam da satan adam illa her avdan sonra illa o yagi sur dedi ondan yani. simdi maltepe carrfoura a gidiyorum bide oraya bakim bulabilcemmi
Bende seni dost bilirdim beAnında sildin beni kadrodan Tıbbın bütün imkanlarını kullanıyorum hafta sonu aranızda olmak için Formayı sana vermem hiç heveslenme bakayım
Hayırlı akşamlar arkadaşlar bende geldim.Herkesin keyfi yerindedir inşallah, zira şu aralar güzel dişli haberleri gelmeye başladı