Cengizim harikasın valla, koptum gülmekten:laughing: :laughing: Üye gaydı konusunda "kara ambar kamyoncular derneği"ni bile geçtin
hamamdan temiz kagidi sorun degilde önlü arkalı vesikalik ne abi yan profilden istemiyon mu hihi Hoş bulduk abi senin için palamut katili diyolar abi dogrumu hihi hihi Nasilsin Erkan abi?? Erkencisin bugun hayirola insallah
Yan profilden resmi ne yapalım içeri almıycaz seni gruba alıcaz dimi Sabri abi tutturdu resim konusun da hem önden hem arkadan isterim diye
Hamam dedin bi gün de bir hamam org. yapalim yav sarmalar dolmalar meyveler şerbetler getirip göbek taşinda yeriz ohh miss pakk temizzz hihi
Ben bunu 1 senedir söylüyorum da kimseden ses çıkmıyor.Sanırım biz grup olarak çok kirliyiz havalar soğuyunca balığa gidemediğimiz hafta sonlarında hamama gidebiliriz dimi Fati
Cengiz Allah seni bildiği gibi yapsın emi akşam akşam koptum:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Fatih temiz kağıdı bile seni kurtaramaz düştün herkesin diline:laughing: :laughing: :laughing:
Selamünaleyküm, cümleten hayırlı akşamlar. Bugün boğazda takıldım biraz öğleden sonra iyi istavrit vardı ama büyükler açıktaydı millet kraçaları doldurdu kovalara.Dişli namına tık yoktu inşallah ilerleyen günlerde açılır istavritin arkasından sular düzelirse umudum var son seferler için
Fati ne ya fati ne gideriz tabi aksam is cikisida olur şöyle guzel bi tellak masaj filan ouuvvvv 10 numara
Mideme ağrılar girdi yeter artık Cengizim:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Teşekkürler Fatih, az önce canlı yayında aşağı mekandan çok güzel yemli avı yapıldığı bilgisi geldi Sabri ile Cengiz show seyrederiz Eyvallah kardeş hoşbulduk... Aleyküm selam Sabrican, son raporları versene ya, devlet sırrımı
Şilede en son denize girmek için gittiğimde 3 kişi boğuldu sonr bidaha hiç gitmedim abi sakat orasi..