Boğazdaydım kuzguncuktan sabancı öğretmen evine kadar ki bölümde nereyi görsem uğradım ama istavritten başka bişey görmedim yaprak vardı bikaçtanede onları saymıyorum. sonuç yarına balık başlarinşallah :laughing:
İzin bitene kadar elden ne gelirse yapacam sonra ah vah demeyeyim diye Orayıda okuyorum ama tek başıma gitmeyi gözüm kesmiyor açıkçası benimle gelecek olsa Aşiyana gidesim var.
Seninde avrupa fobin mi yoksa Levent banghead banghead banghead banghead Hoşgeldin Ali, çok şükür geldin yoksa Sabri herkesi kanser edecekti...
Arkadaşlar size 1 iyi 1 de kötü haberim var. Öncelikle balık başladı. kötü haber heryer yaprak dolu bu gün yine kırım yaptılar. 7 balığı alıkoymak zorunda kaldım en az 15 tane bıraktım. 10 tane falan denize düşürdüm. 10-15 civarı yolda gelirken düştü(iğneleri büyük kullandım) Eğer 5 cm. lik rapala kullansaydım ve birazda vicdansız olsaydım bu gün 30-50 civarında balık alabilirdim. Neyse yarın poyraz belki balık boyları iyileşir.
İstemiş olduğun balıkların oltana gelmesini dilerim ali rast gelsin iğnen keskin misinan sağlam olsun
Sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim valla Balığın görünmesi umut verici, çinekop çıkması üzücü olmuşidk Hassasiyetin için teşekkürler Ali rıza, Umarım bıraktığın balıkları seneye yine sen tutarsın:thumb: Haklısın, bende yeni yeni avrupa sendromunu atıyorum üzerimdenmrsparkle