Fatih'im o dizi seksenli yıllar nasıl diye soracak gençlere görsel bir kütüphane aslında Biraz senaryo ile süslenmiş hali işin tuzu biberi zatenhihi hihi
Ne gibi bilmem kihihi hihi Benim dükkanımın ismide yaklaşık 10 senedir Şimal, hemen telif hakkı davası açarım
Bu tür davalardan bir şey çıkmaz, tescilli isim bile olsa, adam derseki benim kızımın ismi veya sonuna birşeyler ekler vs., yaptığın masrafla kalırsın Ayrıca "ŞİMAL"in anlamı "KUZEY" demektir. Bana da rahmetli Rauf Denktaş'tan hatıra kalan uzun bir hikayesi vardır, Şimal Yıldızı'nın
Bende de aynı durum sözkonusubanghead banghead Yapacak birşey yok, program yapamayacağımıza göre planlar iptal olacak malesefidk idk idk
Tam adamına sorduyorsun isa hihi hihi Ama o dönemi anlatan bir film olabilir yinede emin değilim Aklıma taktın şimdi araştırırım
Kore savaşında üstegmen kemal komutasında keşfe çıkan bir türk birliginin kahramanlık öyküsü. Şimdi oldu Hulusi Kentmen , Gazanfer Özcan , Ayhan Işık , Kadir Savun , Tekin Akmansoy İsmi unutmamışım şimal yıldızı
Erkan bizde kaçalım mı, tam gece kuşu olduk baykuş gibi Cümleten hayırlı geceler, yarın balığa gideceklere rastgele
Benim gözümün önüne de ayın parlaklığı ve pullarının ışıltısı ile kaşıkçı elması gibi sudan nazlı nazlı gelen eşkinalarreeling reeling