Selamun aleyküm dostlar, cümleten hayırlı geceler Sabri, Ali ve Levent tebrikler çok güzel bir av olmuş, benide gaza getirmeyin, yarın iş güç demem geçerim mekana
Fatih kardeşim makine bakımı ile ilgili (şu yağlama işi) neticeye vardın mı? Bende makine bakımı işini merak ediyom cengizdeki elemanlar alırken sadece yüzüğü yağla yeter demişlerdi ama sen neler öğrendin bununla ilgili?
valla İsa abi izin almamak için zor tuttum kendimi elimden gelse mekana çadır kurucam da imkanlar imkanlar imkanlarrr
Teşekkür ederim abi, Sabri ve Ali abilerimin yanında nasiplendim bende kıyısından Ama abiler sayesinde av o kadar keyifliydi ki her balık kofana sayılır:thumb:
Teşekkürler daha iyileri sana rastgelsin. Fatih rapora resimleri eklerken aklıma geldiniz Ersinle, resimleri görünce duramaz şimdi bunlar dedim ama haftasonuna motivasyon olur deyip bastım gaza kardeşim
Tebrikler Sabrican, sende sağlam balık almışsın, yaprakları tutmadın hiç değil mihihi hihi Henüz karasızım ama gecenin ilerleyen vakitlerinde netleşir Merhaba Övünç dün akşam ne yaptınız, çıktımı birşeyler Önce iş ve aş, sonra keyif gelir Fatihim, bizimki hobi olarak kalmalı :thumb:
isa abi bizim yaprakla işimiz olmaz tutmak isteyen cengize gitsin öğretme bağıbında tut bırak yaptırsın