saolasın ferhatım sizin döktüklerinizin yanında bişey deiller levent ile ali rüzgara tuttular hayvanları içleri hava doldu
ferhatım daha iyileri sana rast gelsin demekle beraber aksam güzel raporlarını beklerim açıkçası rast gelsin kardeşim rast gelsin rast gelsin herkese
Merhaba Arkadaşlar, Geçenlerde konusu geçmiş ama resimleme şansım olmamıştı. Ersin hatırlattı, sağolsun. Bende çizmeye çalıştım. Boğazda rapala ile kurşunlu at-çek yaparken, dolaşma ve karışmaları en aza indirgemek için meralarda tanıştığım ustalardan öğrendiğim sistemdir. Bu sistemle at çek yaptığınızda, sahtenin bedene dolaşması problemi % 80 azalıyor. Birde atıştan sonra kurşun suya düşmeden stop ederseniz % 95 e kadar verim alırsınız. İşinize yarar umarım. Anlaşılmayan yerleri sorabilirsiniz. Uploaded with ImageShack.us
Benim bir sorun olacak Cihan eğer elimizde uygun büyüklükte fırdöndü yoksa , sahte balık kolunun dibindeki fırdöndüyü o lolipop çubunun üstüne nasıl sabitleyebiliriz ? veya çubuğun üstüne sabitlemeden kullanma imkanımız var ?
Bunu sabitlemeden de kullananlar var. böyle bir kullanımda fırdöndüyü lolipop çubuğunun üstünde kalacak şekilde kullanıyorlar. Ben sabitlemek için çubuğun tam ortasına aldığım fırdöndünün iki tarafına sıkı balıkçı düğümü atıp, açılıp kaymaması için oje yada japon yapıştırıcısı sürüyorum
Ali,Sabri ve Levent abi hepinizi tebrik ederim çok güzél baliklar... Ali abi sen nasil bu kadar çok aldın ki? sahte mi farkliydi?
Rapala güzelmiş markası ne Rapalaya giden bedende düğüm sayısı 4 bu arada rapalanın ağzına direk fırdöndülü minik klips takılırsa 2 ye düşer buda yüzde 95 i yüzde 190 yapar..
Cihan ben bunu anlamadım valla resim deki o çubuğun tam ortasında ki fırdndü temsili mi?? değilse o fırdöndüyü orada nasıl sabitlicem idk idk idk