aleyküm selam hg aha geldi kendine söyle çay keyfi yapıyormuş bende yapıcam şimdi eyvallah saol sanada ersin daha iyileri gelsin
kaldırdı sonra da ayıp oluyor diye bank a oturttu ali en son orada balığın boğazını sıkan levent di değilmi
Ohh afiyetler olsun. Dur ben çaycıyı ararımda getirsin nede olsa alacağımız var :laughing: :laughing: :laughing:
Vaaayyy Hüseyin Ustam benim nerelerde avlanıyorsunuz söyleyin bizde oralarda avlanıp balığı boğalım. reeling
Sabah Ali ve Sabri abilerimle mekanda buluştuk.Ben onlardan biraz önce gidip malum abimizin çayını içerken abiler geldiler Sabri abi sabahın köründe yine gülücükler saçıyordu.Biraz hoşbeş muhabbetten sonra oltalar suyla buluştu ve öğlene kadar süren avımızda aşağıdaki resimde gördüğünüz dişlileri kandırdık.Muhabbet sohbet çok güzeldi avlanma boyunca çok keyifli vakit geçirdim nasıl öğlen oldu anlamadım Sabri ve Ali abilerime çok teşekkür ediyorum bu keyifli av için.İnşallah en kısa sürede tekrar buluşmak üzere. Bunlar Sabri Abimin kovadakiler MAŞALLAH Bunlar bendekiler Bunlarda Ali Abimin
kendi adıma ben teşekkür ederim hem sana hem ali ye sağlıcakla kalın bereketli olsun daha güzel avlarda hep beraber buluşmak karaya dökmek dileği ile
Trafik çok abi kestirmeleri senden öğrenmem lazım :laughing: :laughing: Abilerimizin yanında bizde bişeyler yaptık işte Senin yanında lafımı olur abi :laughing:
İnşallah abi Maşallah Maşallah. Adnan hoca ekibi gibi oldu ya:laughing: :laughing: Amin abi daha böyle çok avlar yapmak kısmet olur inşallah hep beraber, yaşımız genç daha