İsa yine muhabbet kuşuna döneceğiz galiba İsa bilmiyorum ama, iyi niyetle bir şeylere kalkışsam yada istesem ardından muhakkak bir maraz çıkıyor. Ama yinede isyan etmiyorum sabır diyorum ama nereye kadar Bu gün ki hadiseleri az çok biliyorsun, zaten sen bile hissetmedin'mi bir şeye niyetlensem ardından İnşallah bir şey çıkmaz diyordun Gecenin bu vakti geyik yapmayayım sende yorgunsundur işlerden dolayı Esas haber senden nasıl geçti... gün?
Var var Merhaba Cihan, nasılsın kardeş Deli balık vardı bugünhooked Her işte bir hayır vardır Erkancım
Çok şükür İsa abi iyiyim, sen de iyisindir umarım. Balık olmasına sevindim. Ama bu eşkina işini çok merak ediyorum. En kısa zamanda tecrübelerinizden faydalanmak isterim reeling
Cihan inşallah artık izinli olduğum gün dışında(yani pazar günü) balık işi zor gibi Kısmet diyelim Hayırlı geceler sana
Vay be dün harbiden balığa gidilmiş bende makarasındaydım neyse cümleten Selamun Aleyküm hayırlı sabahlar
Günaydın Sayın Doğru, Sakalım yok ki dinlemiyorsun beni yok sülümanı izliyorlardır yok işleri vardır millet çalışıyor valla reeling reeling