Yok be sulümani sen ben izleriz onlar şuan sahilde muhabbetin dibine vurdular tuttuklari baliklari izliyolardir..
O kadar iyi adamlar yani Peki ben hastayım götürmediler sen neden evdesin peki bunu kendine bir sor bence
Beni ne karıştırdın şimdiki bugün benim için özel bi gündü akşam senelik borcumuzu ödedik çok şükur rahatladık
selamun aleyküm cümleten hayırlı geceler şuan yeni geldim ve sabah ali levent ben kısmetse mekanda olucağız uzak olanda nasipse de rızkımızı alıcağız gelmek isteyen direk gelebilir bilgi almak isteyen benden aliden bilgi alabilir tel 7/24 açıktır benden şimdilik bukadar bana müsade cengizim seni yalnız bırakmazdım ama biraz dinleneyim sende dinlen hafta sonuna iyileşin hepiniz opera ya gidicez tek kişilik dev kadro cengiz biladerler hayırlı geceler sağlıcakla kalın
Fatih'im nice senelere biraz geç oldu Aleykümselam sabri buda geç oldu Cengiz'im ben geldim bu tam geç oldu Ahh!! bu talihin kısmetin içine edeyimbanghead 36 saat su kesintisi varmış bizim bu gün haberimiz oldubanghead Su taşıya taşıya bittim:laughing: :laughing: gece yarısı yemek yiyip bir kahve ve ardından buradayım Bir daha bir şeyi çok istemem artık bu gün her türlü aksilikler beni buldu. Oysa ne hayallerim vardı. Neyse bu gün böyle geçecekmiş önüne geçilmez Herşeyde bir hayır varmış