Kardeşimmmm nerelerdesin sen yav özlettin kendini Serkan tez zamanda görüşelim mesela cumartesi sabahhihi Hoşbuldum Fatihim Sağol Sabri iyi diyelim iyi olsun işte. Yarına hazırmısın bakalım...
İyi diyelim iyi olsun abi hafta sonuna hazırlanmaya çalışıyorum ben hihi Senin meslek ne üzerineydi abi ?
Ve Aleyküm selâm... Sanada hayırlı işler... Hadi eşkinaya gel... birazdan gideceğiz... Selâmlar...:thumb:
erhan abi şimdi yormiyim seni şu eşkina takımından iğnelerden bir bahset istersen Sonra mırmır vs devam edersin
abi fatih özelden yazabilirsin idk idk Bizim buradaki meslektaşlarına yıl sonlarında pek yaklaşılmıyor, bende mesleğim gereği onlarla sürekli dirsek temasında olup destek verdiğimden biliyorum hiç çekilmez oluyorlar her şeyleri acil önemli oluyor, hani normalde nasıl kişilik de insanlar olduklarını bilmesem baya sıkıntı yaparım da 2 ay idare ediyoruz artık napalım sende de oluyormu öyle
Aynen, şu eşkina takımı hakkında, nasıl tutulur, takım, iğne, yem bilgisi verseniz biraz reeling reeling
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=48180&page=4 ben Aret'in çizdiği şablondan yola çıkarak başlamıştım bu işe.. Oldukça yeni sayılırız.. İğneler: mustad 505 2 No. Yem: Canlı teke ya da boru kurdu