Normal dip oltası gibi düşünüyordum ama buda değişikmiş. Denemek lazım. Hatta birgün hep beraber deneyelim, olmaz mı?? reeling
Pazar günü sen nereye gidiyorsun ki abi sen ? haftasonu balıkavı organizasyonu için konuşuyorsan bi aksilik çıkmazsa katılacağım ama c.tesi mi olur pazar mı bilmiyorum ANladım abi, harbiden Fatihhin dediği gibi yıl sonu yoğun olur sizin işler, Allah kolaylık versin Valla bende bilmiyorum nereye gidiyor Cengiz abi Tiyatro yok bu hafta sonu balık var reeling hooked hooked
tekeyi bilmemde boru kurdu çok güzel kokar iyice yıkasan bile 2 gün çıkmaz kokusu elinden.. bu tabiri hiç sevmesemde dedirtir adama "ııiiyyy bu ne beee"
cihan bizim sahildeki yerlerden deneyeceksen eğer şamadıralı takım daha rahat olur Harbiden hee o boru kurdunun kokusu çok ağır, çıkmıyoda insanın elinden kolay kolay banghead ama teke öyle değil
Eyvallah kardesim ben almim bir şeyi izlerken insan bu kadar sıkılabilir heralde hiçmi hiç sevmezmi bir insan tiyatro miyatro bana göre degil kardesim size rastgelsin şey iyi seyirler
Ahh be kardeşim daha önce tiyatroya gittin mi veya hangi oyunu seyrettin bilmiyorum ama şöyle sağlam bir tiyatro oyununa gitsen takipçisi olursun valla Kuyu kebabına giderse süper olur :hungry: :hungry: