Selamünaleyküm, cümleten hayırlı günler. Bugünkü av raporunu Fatih kardeşim yazacak sanırım ama ben merak edenler için kısa bir özet geçeyim.Sabah mekanda buluştuğumuzda poyraz başlamıştı soğuk soğuk esiyordu çok kuvvetli olmasada üşütüyordu.Oltaların suyla buluşmaya başlamasından bir saat kadar sonra yağmurda başladı rüzgarla beraber iyi bir ekip oldular Suda iyi akıntı vardı 175 gramla dibi bulamadım ben takmıyım diye 50-60 metre yürüyüp sarmaya geçtim.Ama ona rağmen 3 takım gitti suya 2si takıldı biri koptu banghead 3.takımda gideyim atık öff dedim sağolsun Fatih kardeşim el attı takıma abi yapma etme ben bağlarım şimdi sen bi gez gel dedi.Bağladı kardeşim sağolsun herşeyi ayarlamış bu harekete ne desem az gelir şimdi Balık Avı Dostluğu bu olsa gerek dedirtti bana bugün elleri dert görmesin Yaklaşık saat 8e kadar hareket olmadı sanırım 8 civarı Ersin kardeşim açılışı yaptı ama arkası çok seyrek geldi.Ben 1 tane aldım ama onuda tam kıyıdan düşürdüm.Kısmet değilmiş Yağmurdan iyice ıslanınca saat 10 gibi kaçtım ben devamını Fatih kardeşim gelince anlatsın.Herşeye rağmen güzel bir sabahtı katılan herkese çok teşekkür ediyorum özellikle Fatih kardeşime
Selam ağalar bugün fatih ersin mustafa abi ve levent birlikte takildik sucuk gibi islandik ruzgari yedik. takim verdik bol bol. Adam başı 2-3 balik alabildik. Uskudardan malzeme alip ayrıldık . resim cekemedik yağmur yüzünden idare edin garii
Cümleten selamun aleyküm balık avı dostları... Levent abi ve Cihan özeti geçmişsiniz hemen vallahi bravo bende şimdi geldim eve valla yedik yağmuru rüzgarı soğuku birde üstüne bolca takımları bırakıp geldik hihi hihi BUgünkü ava katılan herksese çok teşekkür ederim bende.. Cihan sağolsun sabah aradı bizi, Fatihle beni yolda aldı direk geçtik mekana sayesinde otobüste sürünmemiş olduk, Fatih ağada sıcak poğaçaları getirmişti çay eşliğinde kahvaltımızıda yaptık soğukta iyi gitti her ikinizinde kesesine bereket, Allah razı olsun... YAğmurlu, ıslak, soğuk yani kısaca zorlu bir av sabahı geçirdik ama muhabbet yine çok güzeldi bence :thumb: bu arada balık yok gibi birşeydi idk
Akşam netleşir serkan nasıl oluyor diye Ben baştan tebrık ettim ama bidaha ediyim daha iyileri rast gelsin
Sağol abi gözlerim seni aramadı desem yalan olur Sağolasın hocam keşke senin kamışta sağlam olsaydıda gelseydin , Mustafa abiyle kulağını çınlattık biraz
Deniz abi ve sabri abi teşekkür ederim, keşke sizlerde olsaydınız inşallah birdahaki seferlerde daha güzellerini avlamak nasip olur hepimize
Cümleten selamun aleykum, bende kendi kalemimden kısa bir özet geçeyim.. Bugün balığı boğalım derken az kaldı yağmurdan biz boğulcaktik.. yağmurluk sözüm ona diz altina kadar geliyor ama belden aşagi hatta ustumdeki montum bile ıslaktı. birde sağdan esen sert rüzgar resmen belimizi büktü. malum abmizin sıcak çayı ile içimizi ısıtıp ara ara devam ettik çalışmalara.. sonuç olarak suda takımda bıraksak balık alamasak da sabah sporu ve güzel sohbet ile avı bitirdik. Bugün Berkan abi ile de orada karşılaştık oda 1 tane aldı erken kactı giderken de saolsun bana verdi tuttugu balıgı Herkeze de Selam söyledi. Durum böyle
aleyküm selam fatihim ellerinize sağlık bereketli olsun daha iyiler rast gelsin getiren götüren saolsun aleyküm selam Tek olsun bizim olsun elinize sağlık resim için saol
Selamun aleyküm arkadaşlar, cümleten hayırlı akşamlar Mustafa, Cihan, Levent, Fatih ve Ersin böylesi zor şartlar altında çok verimli olmasada güzel bir av yapmışsınız, hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim Umarım yarınki büyük org.da balığı almakta nasip olurhooked Gençler şu listeyi bir çıkarsında, kim nereden kimi alacak bir ayarlama yapalım, kimse açıkta kalmasın sonra... Ayrıca dün Uğurla, bugün Savaş ve Serji (Serkan)la görüştüm onlarda katılacak bize, Aytaç, Ali ve Ferhat haricinde tam kadro gidiyoruz inşallah:thumb:
aleyküm selam isa abi hg daha paydos etmedi kimse yada malzemeleri topluyorlardır nasılsın iyimisin günün nasıl geçti
Teşekkürler Sabrican, öğle vakti gibi işlerim bitti, bende eve kendimi attığım gibi yorgunluk ve haftanın stresinden olsa gerek uyuyakalmışım, şimdi uyandım Anlayacağın yarına bomba gibi hazır vaziyetteyim, birazdan dışarı çıkıp kek börek malzemelerini alacağım, birde herkesin toplanma işini hallettik mi kafam rahatlayacak inşallahmrsparkle mrsparkle
Cümleten selamınaleyküm, yemek yedikden sonra bayılırcasına uyumuşum İsa abi Metin abi ile görüştünüz mü acaba gelirmi yarına???
bugun nasilsa deniz yarinda aynisi en guzel baligi carsamba gunu alirsiniz nerden atarsaniz sansinizi deneyin....Rastgele..