Aklıma gelenleri yazdım, buradan devam edilir. 1-İsa abi 2-Mustafa Abi 3-Erkan abi 4-Ersin Abi (e_can) 5-Aykut Abi 6-Sabri 7-Uğur 8-Deniz 9-Cengiz 10Serkan34 11-Serji Serkan 12-Savaş 13-Levent 14-Cihan 15-Ersin 16-Fatih
Hüseyin kardeş nasılsın? Yarın için planın yoksa seni de bekleriz? Bu arada bugün seni göremedik mekanda?
Hazır ve nazırım abi, yarına kahvaltı vesaire olaylarını nasıl yapıyoruz abi? alınıcak edicek onları da konuşalım yazalım??
Kamış tamam, salina parçası koydular.. Haftaya orjinal takacaklar.. Ama randıman olarak sıkıntı olmazsa ellemem..
Bu arada Cengiz balıkcılıkda bir makine yağı getirmişler ondan aldım mekik teli yüzüğüne sürmek için. Değişik bişey sümük gibi değdiği yere yapışıp kalıyor. "Kauçuksuz sür demiştiniz" dedim adama konuyu değiştirdi resmen anlamadım 10 gündür fellik fellik kauçuksuz yağ arıyordum Neyse aldım sürdüm
Oh iyi abi, sana bir soru rapala bedeni için oskar invasilin 7kg çekerli 0.18 çok mu ince? Okuma sea master levrek için olanı 0.28 çok mu kalın?
Denizim sende hoşgeldin, istirahat edebildin mi bugün Liste için teşekkürler Fatih... Ben iki tepsi kek ve börek yaptırıyorum, diğer arkadaşlarda çay işini çözerlerse sıkıntı yok:hungry: Ayrıntıları herkes toplandığında konuşuruz.
Listede atladığım olabilir sizde kontrol edin abi, 3 gün öncesinde ki mesajlardan bu güne kadar bakarak yazdım da.. Offf su böreği ve kek yapanın ellerine sağlık, sabah sabah süper gidiyor .. sanırım artık bu büyük org. iple çeker olacağım hihi
Serkan abi hoş geldin nasılsın? Turna avı yasağı başlamış haberin oldumu hihi Mayısa az kaldı gitcez mi Turna için spin çalışmaya????
Hamd olsun Rabbime sende iyisindir İnşallah gitmezmiyim Fatihim İnşallah yasak kalkar kalkmaz gideriz çok keyifli unutulmayacak birgündü
Selamunaleykum, Arkadaşlar bu gün yaptığımız avın beraber olduğumuz bölümünü gayet iyi anlatmışlar, ben de Saat 5 te yaptığım spin antremanının ardından mekana geçtim, 1 tane limit altı balığı suya iade ettim ve 10:30 da ayrıldım, ne olduysa ondan sonra oldu. Saat 10:35 te kanlıca körfez caddesinde ki virajda karşı yönden gelen araç virajı alamayarak şoför kapısından benim araca giriverdi. Sağolsunlar, önünde kaza yaptığımız yalı sakinlerinin desteğiyle tutanaklarımızı tutup şirketten gelen yeni araçla hareket edip kandilli akıntı burnuna gittim. İlk iki atışta peşpeşe iri balık alınca Denize cepten ulaşıp Fatihlere haber vermesini isteyecektim fakat deniz kardeşim saat 14:00 e kadar cebini açmadı, beşinci atışımda tekrar balık alınca 'tamamdır bu iş balığı karaya dökeceğim bu gün dedim ve o gazla saat 13:30 a kadar fırtına ve yağmura aldırmadan burunda tek başıma çarpıştım. Nehir gibi akan suda 200gr kurşrnlr çalışmaktan artık takatim kalmamıştı ve takımları toplamaya başladım tam o sırada sağ taraftan oltasını atmış olan bir arkadaş oltayı sara sara önümden geçti ve 30 cm üzerinde bir balığı kıyıya aldı yanımdan geçerkende ' sen gidemezsin arkadaş ' diyerek muzip ve tahrik edici bir şekilde gülümseyerek gitti. Oradan ayrılma kararı vermem tam 10 dakika sürdü fırtınanın altınde peşpeşe 2 sigara içerken gitmem gerektiğine kendimi ikna ettim ve evin yolunu tuttum. Saat beşe doğru Deniz kardeşimle Cengiz balıkçılıkta buluşup yarın için eksiklerimizi tamamladık.
1termos benden abi Hadi beyler az çok demeyelim ne verirsen elinle o gelir seninle pamuk eller ceplere
Büyük geçmiş olsun, sen balığa devam ettiğine göre durumun iyi sanırım, bu nasıl bir sevdadır yahu Tebrikler kardeş, avların her zaman böyle keyifli olsun, yarına hazırsın sende herhalde:thumb:
Mustafa abi geçmiş olsun senden sonra bizde kalktık, ben o kazayı gördüm, ama seni nasıl görmedik. haber etseydin yardıma gelirdik. Allah daha kötüsünden korusun.