Aklıma gelenleri yazdım, buradan devam edilir. 1-İsa abi 2-Mustafa Abi 3-Erkan abi 4-Ersin Abi (e_can) 5-Aykut Abi 6-Sabri 7-Uğur 8-Deniz 9-Cengiz 10Serkan34 11-Serji Serkan 12-Savaş 13-Levent 14-Cihan 15-Ersin 16-Fatih 17-Hüseyin usta
Yarın Tarabyaya gidiyoruz inşallah minik, özelden tel göndermiştim sana, soracağın bir şey olursa arayabilirsin Sen bakma trakyalıya Mustafa
Benim güzergahta şimdilik Aykut, Cihan ve Serkan var sanırım. Kartal tarafı Cengizde olacak (Uğur, Fatih, Ersin ve Sabri)... Leventle Erkan aynı yerden geliyor, onlardan teyit almadık daha... Bizim burdan yeni katılan Ersin bey varmış, eğer bu akşam yazarsa onunlada görüşürüz. Serkan karşıdan tek olarak inecek mekana, araç sorunu olursa onuda sıkıştırırız bir yer
Tam motorluk hava, sen motorla gelirsin Sayfa hızlı akıyor yetişemedim Hüseyin kardeş Yarın sabah Tarabya İngiliz konsolosluğu önünde saat 06:00'da hazır olacağız inşallah Sen ne taraftan geliyorsun, araç sorunu olursa senide birine yazarız
Araç dağılımları aşağı daki gibi oldu -İsa abi -Aykut Abi -Serkan34 -Cihan -Mustafa Abi -Deniz -Levent -Erkan Abi -Cengiz -Uğur Abi -Ersin -Fatih -Sabri Ersin Abi (e_can) Serji Serkan Savaş Hüseyin usta[/QUOTE]
[/QUOTE] Evet son durum aynen böyle, teşekkürler Fatih İnşallah bir sıkıntı olmazsa hep birlikte ordayız :thumb:
Cümleten selamun aleyküm abilerim arkadaşlarım... biraz geç uyudum balıktan gelince daha yeni uyandım Mustafa abi çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun sana birşey olmamış iyiki... Bu arada olaydan sonra avladığın balıkları için tebrik ederim abi :thumb: Fatih bence emin olma bu kadar öyle bir haber alsaydık kesin bizde soluğu o mekanda alırdık, ben dana diyim hihi hihi hihi
Kahvaltı için ben birşeyler yaptırıyorum, bir kaç arkadaş daha takviye yapacaktır.Çay işine gelince termosu olanların hepsi bir termos getirir, bizim evde de varmış bir tane, yeni haberim oldu.
aykut abi görende sandalyeyi bizim için getircen zanneder Ersin cengize kaldık sabahı düşunme 3 4 saate geldım der görursün