Tarih: 30.12.2012 Yer: Tarabya 2012'nin son pazar gününde Tarabya Fishing Team'in davetlisi olarak bu hafta Tarabya İngiliz Konsolosluğu önünde olmayı planlıyoruz.. Birbirinden değerli ve tecrübeli arkadaşlarla tanışıp, fikir alışverişinde bulunacağımız bu ava mümkün olduğunca katılım gösterelim.. 1- İsa Abi 2- Cengiz 3- Deniz 4- Mustafa Abi 5- Sabri 6- Serkan (Serkan34) 7- Serkan (Serji) 8- Fatih 9- Ersin 10- Uğur Abi 11- Aykut Abi 12- Hüseyin 13- Cihan 14- Erkan Abi 15- Savaş Abi 16- Ersin Abi (e_can) Listeye yazmayı unuttuğumuz ya da adını ekletmek isteyen varsa yazabiliriz ? Organizasyon sayfayı takip eden herkese açıktır.. Katılım için şart gerekmiyor..
Karadeniz fırtınası laplace2006 Seni her zaman burada görmek isteriz:thumb: Ve seni göremediğim için özür bir av borcum olsun:thumb:
Yahu Erkan geriden gelme konusunda harbiden sen bir ekolsun dostum:laughing: :laughing: Ne demek, yarın en çok balığı Erkan tutacak, demedi deme
Beni bilen böyle bilir isa:laughing: :laughing: :laughing: Evdekileri kandırmak için bu gün ev temizliği yaptım sen dalga geç dur:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Var var Ama asparagat var:laughing: :laughing: Hadi siz beni tanıyorsunuz Beni bilmeyende bu adam harbi trofeci derhihi hihi :laughing: :laughing:
Cihan ben kaydettim ayrıca bana bahsettiğin düzeneği yapıyorum Fatih'im balık tutmak benim için bir araç, ama senin gibi kalp güzelliğ olan dostlar ile birlikte olmak bir amaç:thumb:
Bende kaçıyorum hiç uykum yok.. gecenin 3.30 un da kalkıcam bu nasıl bir sevda ya Hayırlıgeceler cümleten.