Bugün ki organizasyon da emeğe geçen bütün dostlarına çok teşekkür ederim. Kek,börek ve çay yapan yengelerimin ellerine sağlık elleri dert görmesin Allah cümlenizden razı olsun///
Onnik Abi biz de seni ve diğer arkadaşları tanımaktan çok mutlu olduk Sizin yakın ilginizin yanında böreğin çayın lafı olmaz.. Sizlere de mutlu seneler..
Uğur abi ve Fatihi eve dönerken kartal koçtaşın oraya bıraktım zargana avlayacaklardı artık güzel haberler bekliyoruz onlardan
Cengizim o sepet bana aitmiş, valla hanım sepetim nerde diye bağırınca, senin koyduğun resmi gösterdim.Bu benim sepetim çabuk bul getir, yoksa bir daha kek ve böreği unut dedi:laughing: :laughing: :laughing:
Eyvallah kardeşim, bende senin zannedip almamıştım sepeti Hanım mutfaktan hala "o sepet benim" diye bağırıyor:laughing: :laughing:
Biz tam arabaya binip giderken Onnik abi getirdi sizden birisi unutmuş diye bende aldım abi sahibi bulurum diye
Yahu bu kadar değerli bir şey olduğunu bilseydim, arabayı unutur onu yine bırakmazdım Allah razı olsun senden Cengizim Artık biraz istirahat vakti dostlar, daha sonra görüşmek üzere, hepinize tekrar teşekkür ediyorum
Yok abi uyumuyodum arabadayken gitsek mi gitmesek mi diye kararsız kalmıştı Uğur abi, Fatihte onu ikna etmeye çalışıyordu en son hihi hihi İnşallah gittiklerine değerde zargana avlarlar Fatih yarında bizim mekana gider balığı karaya döker artık sabri abiyle
selamun aleyküm cümleten hayırlı günler bugünkü organizasyonda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşşekkür ederim her nekadar balığın yerini bulamasakta gerçekten bu su ve hava şartlarına göre çok güzel bir organizasyondu balık bahane dosluk şahane diye boşuna demiyoruz yapılan muhabbet ikramlar ve ulaşım son anda ceyhunun yapmış olduğu jest için teşekkürler arkadaşlar kardeşler abiler dostlar yoldaşlar benden yana hakkım varsa helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin daha bir çok organizasyonlarda kısmetse hep birlikte olmak dileği ile sağlıcakla kalın Allaha emanet olun resimler harika