Evet arkadaşlar yatma vakti geldi.Sabah herkes birbirini arayıp kaldırsın, kimse uyuyakalmasın Araç kullanan arkadaşlar, yollar ıslak, lütfen acele etmeyin ve dikkatli olun.. Cümleten hayırlı geceler, umarım yarın kazasız belasız, çok keyifli ve güzel bir av yaparız, rastgele
Fatih yatma! benden sana bir abi tavsiyesi Nasıl olsa uykunun en güzel bölümünde torik çekerken uyanacaksınreeling Ama yinede hayırlı geceler sana
Bende kaçayım bu saatte yatılırmı Üç dört saat sonra herkes reeling peşinde olacak Herkese hayırlı geceler:thumb:
Tarih: 30.12.2012 Yer: Tarabya 2012'nin son pazar gününde Tarabya Fishing Team'in davetlisi olarak bu hafta Tarabya İngiliz Konsolosluğu önünde olmayı planlıyoruz.. Birbirinden değerli ve tecrübeli arkadaşlarla tanışıp, fikir alışverişinde bulunacağımız bu ava mümkün olduğunca katılım gösterelim.. 1- İsa Abi 2- Cengiz 3- Deniz 4- Mustafa Abi 5- Sabri 6- Serkan (Serkan34) 7- Serkan (Serji) 8- Fatih 9- Ersin 10- Uğur Abi 11- Aykut Abi 12- Hüseyin 13- Cihan 14- Erkan Abi 15- Savaş Abi 16- Ersin Abi (e_can) Herkese bol bereketli ve keyifli avlar.. İnşallah güzel bir gün geçireceğiz..
Günaydın, herkese keyifli pazarlar dostlar Bugün bir kez daha kazasız belasız, keyifli ve çok güzel bir organizasyonu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Balık olmasada "tarabya fishing team" ekibiyle güzel bir buluşma oldu. Kahvaltısıyla, bol keyifli sohbet ve muhabbetiyle harika bir pazar sabahı geçirdik.Oldukça güzel ağırlandık ve en kısa zamanda bize yakışır bir karşılama ile rövanşı yapmamız gerekir. Bu organizasyona emeği geçen, gecenin bir yarısı yollara düşen, tüm balık avı dostlarıma sonsuz minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum, hakkınızı helal edin Güne ait fotolar kendimize geldikçe sayfaya konulacaktır.
Cümleten selamun aleyküm balıkavı dostları, bugünkü organizasyona katılan, emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim, hepiniz hakkınızı helal edin... balık yoktu ama o soğuk havada bile neşemiz yerindeydi, bolca sohbet ve keyifli bir kahvaltı eşliğinde başladı pazar günümüz Sağolsunlar Tarabya fishing grubu üyeleride gerçekten çok güzelyüzlüydü, güzel ağırlandık :thumb: Balık çıkmadı ama muhabbet şahaneydi, baya bir güldük Ben ve Erkan abi baya bir çalıştık ama palamut avlayamadık, kısmet artık birdahaki sefere hihi hihi
Bu garibi mi orada unutmuşuz sahibini tanıyan gören varsa bana haber versin ağlıyor şuan minik sepet [/url][/IMG]
sizlerle tanışmak beni ziyadesiyile mutlu etti.havanın kötü olması balığın olmaması bahane muhabbet şahane katılan herkese şahsım adına çok teşekkür ederim yanınızda getirmiş olduğunuz kahvaltılıkları hazırlıyanların da ellerine sağlık .işallah ilerde havaların da müsait olduğu dönemlerde tekrarlarız sağlıklı huzur dolu mutlu paralı bol balıklı yeni bir yıl dilerim
Bugün ki organizasyon da emeğe geçen bütün dostlarına çok teşekkür ederim. Kek,börek ve çay yapan yengelerimin ellerine sağlık elleri dert görmesin Allah cümlenizden razı olsun
:laughing: :laughing: :laughing: sepet sepet yumurta sakın beni unutma diye ağlıyor minik sepet :laughing: :laughing: :laughing: