Mustafa büyük geçmiş olsun. Bu tür hadiseler ile tekrar karşılaşmassın inşallah Ayrıca herkese hayırlı akşamlar
Aykut oturduğu yerden balık tutmayı seviyoridk Dediğin gibi Cengiz en geç gece 03:00 'te ekibi toplamaya başlar:laughing:
Hoşbulduk isa Bu gün deniz aradı görüştüm,az evvel cengiz aradı ve dedi ki... Abi sen gelemessen ben termosu rica edecektim :laughing: :laughing: Vahhh vaaahhhh!! bende kendimi bir şey sanmıştımbanghead banghead Orhan gencebay'ın şarkısı gibi dert bende termos sende
Leventin yarın misafiri varmış, Erkan sana araç ayarlıyorum birazdan Oradan Savaş gelecekti daha yazmadı, onunla bir irtibat kuralımda...
SEVGILI DOSTLARIM ARKADASLARIM YOLDASLARIM DEGERLI BUYUKLERIM KUCUKLERIM YARIN SAAT 6 SULARINDA TARABYA INGILIZ KONSOLOSLUGUNDA BASLICAK OLAN AVIMIZDA VE SARIYERIN SONUNDA KARAVANKOYDE BITECEK OLAN AVIMDA HERKESE UZUNTUSUZ GUZEL AVLAR DILEGIYLE RASTGELE DER VE TEKRAR BELIRTIIM RUZGARIN HIZI 30KM DIR ONA GORE HAVA YAGISSIZ OLMASINA ALDANMAYIN SAGLICAKLA GORUSMEK DILEGIYLE...
ARTIK MINIK YOK ABI KANLICA SAHILIN NASIL GONLUMDE OMRU BITTIYSE O ISMINDE BITTI HUSEYIN KARDESINIZ VAR SADECE ARTIK...
banada müsade bakamıyorum tel açık bilginiz olsun sağlıcakla kalın Allaha emanet olun cengiz 4.45 te hazırım 4te ara beni hüseyin kardeş yarın konuşuruz