Rahat ol Deniz, sıkıntı yapma o dediğini ruhları hristiyanlaşmış olanların yapabileceği bir şey...! Allah cc çok şükür benden çok uzak velhasıl...! hihi bu geceyi kutlayanlar düşünsün onu....! Selâm ve Sevgilerimle... mrsparkle
Evet bu aralar yeni makina alanları kontrol etmek lazım Sabrican, senin için bazen acaba istihbarattan mıdır diye düşümüyor değilimidk
Hayırlı geceler ve seneler, sanada rastgelsin kardeş Aleyküm selam Cengiz balo bitti galiba Sabrinin yeni kankasıhihi Kaçma eski ekürin geldi nereye...
Herkese öncelikle iyi geceler, herkesin yeni yılını kutlarım TAnışma fırsatı buldum bugün Sabri kardeşimle ufak bir takas yaptık onunda gönlü oldu benimde, herşeyden önce Sabri kardeşimin içten sıcaklığı beni çok etkiledi sanki önceden beri tanışıyormuş gibi hoş bir sohbet geçirdik kısa zaman diliminde, Teşekkürler kardeşim. Fazla yazan biri değilim ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum, inşallah yapacağınız bir organizasyonda sizlerle tanışmak dileğiyle, sevgi ve saygılarımla.
Hoş geldiniz Murat Bey sizin de yeni yılınız kutlu olsun Evet gerçekten Sabri cana yakın hatta canın içinde bir insandır