Tüm yaşadıklarımız içinde en çok bulunanlardan biride sendin Sabrican Sevgili Levent, aramıza biraz geç katıldın, aslında çok şeyler kaçırdınız ama Allah ömür verirse açığı kapatıp çok daha güzel anılara sahip oluruz hep birliktemrsparkle Merhaba Cihan, seninde yeni avatarın hayırlı olsun Teşekkürler Burak, hep birlikte inşallah... Hayırdır Murat kimidk
Tamam şimdi anladım Bozkurt... Yeni makinanda hayırlı olsun bu arada Resmini koysanda görebilsekmrsparkle
Sağlık sıhhat sıkıntımız olmazsa çok güzel anıları paylaşacağımızdan hiç şüphem yok abi.2012 yılının güzel anıları arasında şimdiden yaptığımız organizasyonlar yerini aldı bile.Burada tanıştığım tüm dostları tanımaktan çok memnunum, pırıl pırıl 10 numara 5 yıldız insanlar kolay bulunmuyor bu devirde.Allah muhabbetimizi bozmasın.
Yok İsa Abi ben Nişantaşına takılıyorum Aleyküm selam Erhan Abi hoşgeldin Kırmızı şapka takıp dışarı falan çıkayım deme bu akşam Hayırlı geceler Levent
abi teşekkür ederim saol daha iyiler hepinizin olsun Murat abi teşekkür ederim Denizde abi alet Aleyküm selam erhan abi Uyuya kalmışım cengiz çıktımı tv ye led vil vele diftil oh oh
Deniz mi Bende almıyorum da, acaba bizim sayfadan birine çıkarsa ikramiye, bizimle organizasyonlara katılmaya devam eder mi
iyi yapmşın ne edicen piyango biletini cengizi bulmuşuz biz amorti diye abi ne kirli çıkıdır varya o sallasak kafadan aşağı bir kalemde 1000000 dolar çıkar üstünden boy uzun ya sallıyamuyoruz o yüzden böyle diyor :laughing: bizden birine piyango çıksa gider kamş makina alır bizde anlarz kime ne çıktı