Fatihh az buçuk aklım vardı onu da sen uçuracaksınhihi hihi Mesaj böl. tıklıyorum aynı mesaj çıkıyor:laughing: :laughing: :laughing:
selamun aleyküm aleyküm selam helal olsun ne ara gittinizde bukadar gezdiniz inşallah birdahaki sefere rast gelsin yok seni bekliyor aleyküm selam iyi gezmişiniz helal olsun birdahaki sefere inşallah rast gelsin hayırlı seneler abi mutlu huzurlu bereketli seneler olsun mükemmel olmuş hemde :thumb: hayırlı seneler mutlu huzurlu bereketli seneler olsun seni tekrar görmek nekadar güzel uzun zamandar ne konu na rast geliyorum ne yazına hayırlı seneler mutlu huzurlu bereketli seneler olsun hep birlikte dostlukların pekişceği bir yıl olsun rast gele :thumb: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
hoşbuldum iyi şükür bugün biraz iş vardı karşıda oraya gittim işleri hallettim denizle buluştuk saolsun birer çay içip muhabbet edip döndük yuvaya sen naslsn abi
Valla ne olsun be sabri Yeni yıl bir tek bana yaramıyor yarın daha erken iş başı,daha çok çalışma çalışma çalışmabanghead
Arkadaşlar yemek hazırmış çağırıyorlar Biraz yemek atıştırma biraz tv seyretme senede bir sanatçılar çıkıyor çünkü ve (kitap okurken uyuma) bu en sevdiğim 2013'e uyuyarak giren kişi ünvanımı kimseye bırakmamhihi hihi Hepinize hayırlı seneler
Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar abilerim kardeşlerim Hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar sağlıklı mutlu bol balıklı bir yıl geçirmenizi dilerim