Sağolasın İyiyiz Cok Sükür Sen Nasılsın Keyifler yerindedir inşallah... Karada Kaçanıda yakaladım abi Merak Etme :laughing:
İyi diyelim iyi olsun Farhat, uğraşıyoruz iş güç bildiğin gibi Havada, karada, suda hiç bişey kaçamaz diyorsun yani
pc de baktım yandan çekilmiş resim yok resim çekip atamıyorum da tel in kablosu yok yanımda demek ki ben Ferhat a yan bakamıyormuşum
Bende iyiyim abi Ben zemin kaplama ürünlerinin ihracat işini yapıyorum abi, tek bir iş dedik abi yan bakılmaz diye :laughing: :laughing: :laughing:
Selamünaleyküm, bugün anadolu kavağından şemsipaşaya kadar heryere uğradık fatih kardeşimle minik istavritler dışında hiçbiryerde dişli alan görmedik.Bugün gezdik dolaştık gitmeyenler gidemeyenler merak etmesin hiçbirşey yok.
Sağlık olsun abi yaa bol bol muhabbet edip gezmişsiniz ne güzel İnşallah birdahaki sefere rastgelir :thumb:
Balik pesinde kosup, boğazın bir ucundan diger ucuna kadar tüm avlaklara uğrayıp kamışı kılifından çıkarmadan evimin yolunu geri tuttum.. ah bu sevda ahhh.... Neyse arada böyle olmasida iyi dedikodunun gözüne vurduk.