Fatihh bir ara bayağı muhabbet ettik kurban benmiyim :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Ben salladım ama balık alamadım o çok sorun değil takımcılar var orada alırız zaten takım takılma patlama gibi bir durum söz konusu olmuyor. çok kalabalık da olmaz bence farklı mekanları denemekte fayda var..
FERHAT Tebrikler av bereketli geçmiş... şimdi onları közde kızartıcaksın tadından yenmez yani... :hungry: MMMMMMM...! nerede avladınız...!?
Tarabya Fishing Team ın bir üyesi olarak sizlerle tanışmak sohbet etmek inanın beni çok ama çok mutlu etti tüm arkadaşlarım da aynı fikirdeler. mazeretlerinden dolayı katılamıyanlar bin pişmanlar bugün forumda bir arkadaşımız bir yazı yazmıştı 'paranın geçmedigi tek ortam bu işte'bugünkü ortam daha iyi anlatılamazdı heplnlze çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.daha nice beraber avlara imza atacağımıza da eminim saygılarımla __________________
Bugün saat 13:30-14:00 gibi balığı bulduk 2 saate 24 parça aldık diye bi rapor var Fatih onu gördünmü? Mekana gidip süreyimi uzun tutsak? Köprüde olur farklı mekan dediğin gibi ama bugün aynı raporu açanlar Haliçten sıfır çekmişler. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=52243&page=2
Onnik abi bugün deprem den girdik rapala üretiminden çıktık valla çok faydalı bilgiler de aldık sizden
Gençler köprüye daha önce gittinizmi? Gittiniz ise hangisine? Hedef balığınız ne olacak? Yemlimi çaparimi çalışacaksınız? Meteodan rüzgar yönüne baktınızmı? Bu ve bu gibi soruların cevabı her iki köprüye zamanında çok giden erkan abiniz yanıtlayacaktır Tabii bazı hususları özelinize postalayacaktır Abi herşeyden önce biz teşekkür ederiz Çok keyifli saatler yaşadık:thumb:
O zaman benide götürün çocuklar reeling :laughing: :laughing: :laughing: Birazdan size bilmişlik taslayacağım özelden bekleyin
Levent'im fatih'e gerekli koordinatları verdim aslında gereksiz bilgiler bakma sen Aynı mesajı kop yapıştır yapamadım sana da yollayacaktım :laughing: :laughing: Şampiyon olduğumuz zaman kartal Şaka bir tarafa bu hafta kaçamak limitimi doldurdum herşeyin hayırlısı aklımdasın:thumb:
Banada Fatih yollar bana abi sen merak etme :laughing: :laughing: :laughing: Bilgiler için teşekkür ederiz.