Anladım abi, artık iç işleri bakanından ne zaman izin çıkarsa o zaman gideriz diyorsun hihi hihi O zaman müsait olduğumuz en yakın zamanda diyelim hayırlısı olsun :thumb:
Cümleten hayırlı geceler değerli balık avı dostları, yarın balığa gidecek olan herkese şimdiden rastgele reeling inşallah kısmetiniz bol olur...
Ben de yatıyorum arkadaşlar.. Hepinize hayırlı akşamlar.. Bugünkü organizasyonda emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.. Hepinizin ayağına sağlık..
Fatih başlıkta ikimiz kaldık Bende kaçıyorum bayrak sende hayırlı geceler yarın rastgelsin :laughing: :laughing: :laughing:
Şimdi fırsatım oldu foruma girmeye Bugün çok güzel bir gündü gerçekten. Muhabbet, arkadaşlık ortamı, kahvaltı, herşey olağanüstüydü. Balık tutamadık ama orada bulunan hiç kimsenin bunu dert ettiğini düşünmüyorum. Dünün yorgunluğuna bugünde eklenince eve gelir gelmez bayılmışım Akşamda haftalık avm ziyaretimizi yaptıktan sonra anca fırsat bulabildim okumaya ve yazmaya. Bugün sabah beni İsa abi aldı sağolsun. Hem ona, hemde güzel keki ve börekleri için yengeme ve Deniz'e, organizasyona katılan tüm güzel insanlara teşekkür ediyorum. Ne zamandır bu kadar gülmemiştim Herkese tekrardan çok çok teşekkürler.
isa kardeşim şu minik konusuna acıklık getirelim orjin minik benim ben yazma özürlü oldğum icin tepeden seyrediyorum İNŞALLAH en kısa zamanda sizinle bir org.katılacam ozaman tanışıcaz HAYIRLI SENELER CUMLETEN
selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar günler haftalar yıllar dilerim senenin bu son gününde sizlere yeni yılda Allah sağlık huzur bereket versin işleriniz rast gelsin sağlıcakla kalın
:laughing: :laughing: :laughing: Hayırlı günler kardeşim iyi seneler diliyorum. Ne yaptınız balığa çıkabildiniz mi?
Cümleten selamun aleyküm balık avı dostları, herkese hayırlı günler... Ayrıca şimdiden yazayım ( ilerleyen saatlerde fırsat bulamayabilirim belki ) hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte nice nice sağlıklı, huzurlu, mutlu, bereketli, bol balıklı yeni yıllar diliyorum... Aleyküm selam abi, nasılsın ? iyi dileklerin için sağol ne oldu yav ? var mı bu sabah avında bişiler ?? Aleyküm selam Cengiz abi, nasılsın ? Aleyküm selam Ferhat kardeş, hayırlı sabahlar sanada.. Nasılsın ?
Hüseyin Abi hoşgeldiniz.. Aleyküm selam Sabri, sana da mutlu seneler Cihan ayağına sağlık, börek v.s. lafı olmaz afiyet olsun.. Fatih koy güzel bir rapor da gözümüz şenlensin biraz Aleyküm selam Cengiz Hayırlı işler.. Aleyküm selam Ferhat, hoşgeldin tekrar.. Bu sene bir karada kaçan kaldı galiba Aleyküm selam Ersin, sana ve ailene de mutlu seneler..