Berkan abim seninde yeni yılın kutlu olsun, tüm sevdiklerinle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu nice seneler geçirmen dileğiyle... :thumb:
Berkan abi iyi dileklerin için teşekkür ederim. Yeni yıl da başta sağlık, huzur, ve mutluluk getirmesini dilerim.. Ayrıca bol trofeli, takımı dibe takılmayan, misinası gam yapmayan,yandakinin takımı ile karışıp dolaşmayan, attığını boş çekmeyen, her gittiği avda "resmen at-çek yaptım" tabiri ile avını sonlandırıcak bir yıl geçirmeniz dileği ile.. Mutlu seneler abilerim kardeşlerim..
İnşallah kardeşim ama hakkaten iyi gezdik Fatihte sağolsun muhabbet sohbet derken güzel bir gün oldu, kıyı raporlarına avlaklardaki avcı sayısına kadar bile yazabiliriz yani Hoşbulduk ne demek faydamız olsun gidemeyip bilgisayar başında merak etmek nasıl iyi biliyorum Üzülmek mi :laughing: Fatih olmasaydı yanımda üzülürdüm belki ama bugün sadece birazda balık olsa daha iyi olurdu o da Fatih oltayı suya değdirmedi diye.Yoksa ben çalıştım takım kopardım bağladım atraksiyon vardı yani netice yok sadece 0-0 maç gibi İyi oldu kardeşim boşver muabbet sohbet iyi vakit geçti bide güneş açaydı vuracaktık balığın gözüne mrsparkle
Abilerim kardeşlerim yeni yılda sağlık,mutluluk ve huzur sizlerle olsun.İnşallah dostluklarımızın pekişeceği çok keyifli, bol muhabbetli ve ekstrasından balıklı bir yıl olur.Rastgelsinmrsparkle
Fatihh anlaşılan köprüye uğramamışsınızreeling Berkan seni burada gördğüme çok sevindim Seninde sadece yeni yılın değil ömrün sağlık,huzur ve mutlulukla geçsin Sizede huzurlu ve sağlıklı bir ömür dilerim Aynı dileklerle sana katılıyorum levent :thumb:
Erkan abi geçmeyi düşündük ama hava çok kapalıydı ilgin alakan için çok teşekkür ederim çok güzel bilgilerdi dün aktardıkların