BALIK AVI DOSTLARI ORGANİZASYON VE PAYLAŞIM ALANI

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Eyvallah kardeşim:) :hungry:

2. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    Ferhat ve arkadaşlarını tebrik ederim her halinden belli güzel av olmuş.

3. ferhatben

ferhatben Ferhat

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turna Fresh , Alba Star Bosphorus
    Favori Makine:
    Shakespeare , Okuma Pro 365 , Penn Surf Blaster 8000
    Sagolasın abim eksik olmayın...

4. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Ben sabah suyuna gideyim diyorum yarın yine rüzgarlı ama izin bitiyo gitmek lazım :)

Ferhat tebrikler güzel av olmuş.Avcılık konusunda yelpaze genişmiş maşallah.

5. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Aleyküm Selam Fatih, hoşgeldin:) Birşey kalmadı ya, inşallah beraber olta atacağımız günü bekliyoruz:)

Erhan Abi hoşgeldin, bugün balık yoktu ama gerçekten güzel bir sinerji oldu:)

Ersin Abi tanıştığıma memnun oldum.. Bundan 1 ay önce yan yana dişlide olta atmıştık ama esas tanışmak bugüne kısmetmiş:)

Sevgili Kenan bu soğuk havada kalkıp geldiniz, ilgi gösterdiniz.. Çayın, kahvaltının lafı olmaz.. Sizleri tanımaktan çok mutlu olduk..:thumb:

:thumb: :thumb: :thumb:

Ben olsam salı sabahını beklerdim Levent:)

Ferhat denizde yüzen, havada uçan, karada kaçan farketmiyor.. Sana yan bakılmaz dostum:D Ellerine sağlık, tebrik ederim.. Tüyleri unutma:D

6. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b

Evet bir bomba video daha var ama telif hakkını sahibinden almadan koyamam :)

7. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Ferhat her avını trofe ile sonuçlandırıyorsun valla helal olsun :) Tebrik ediyorum seni:thumb:

8. melikşah

melikşah ........................

Herkese hayırlı akşamlar dostlarım:)
    Bir eve geldiğimi bir de uyandığımı hatırlıyorum:D
    Bu gün gerçekleştirilen organizasyonun kritiğine gelince.
    Değerlendirme yapmadan önceMustafa arkadaşımıza aracı bu gün gidişimizde ve dönüşümüzde her konuda yardımcı olduğu için kendisine ayrıca teşekkür ederim:)
    Geceden en önemli av malzemesi olan termosu ortaya çıkartarak gerekli malzemeyi hazırlamış oldum:D
    Sabah 05.10 sularında bulunduğum noktada mustafa ve deniz'i beklerken nerden geldiği belli olmayan bir yığın köpek sürüsü ile karşılıklı havlama merasiminde bulundum:D
    En güzel olay ise hem tarabya hemde bizim taraftan gelen dostlar ile keyifli sohbetler yapmak güzel bir ortamı paylaşmak oldu:)
    İsa sana ve bu org'a katılmamız için çaba gösteren,her türlü konuda yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara da senin aracılığın ile teşekkür ederim:thumb:
    Ayrıca bu gün sırf benim palamut yada torik şovum için gelen kardeşlerime o zevki tattıramadığım için çok üzgünümbanghead
    Nedeni basit,balığın sadece suyunu bilmek yetmez huyunuda bilmek gerekir:laughing: :laughing: :laughing:

9. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Su yarın muhtemelen gene bulanık olacak altarnatif olarak galata veya unkapanı köprüsüne mi kaçsak?

10. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr

Salı sabah mı? Sende geleceksen beklerim tabi :) hava durumu Salı daha iyi galiba, Fatih yarın giderim diyodu ama bakalım bi konuşalım ona göre gidelim.

11. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    mrsparkle mrsparkle

En kötü günümüz böyle olsun valla bugün çok güldük :)

Özellikle, tarabya da mekanı teyit etmek için forumdan tel numarasını bulup Ceyhun abiiyi aradım, aramızdaki telefon görüşmesinden bir kesit.

Ben : Alo Ceyhun abi S.Aleyküm ben anadolu şeysi
    Ceyhun abi : A.selam ney kimm
    Ben : Abi Kartal şeysi fatih ben
    :laughing: :laughing: :laughing:

12. sabriyazici

sabriyazici sabri

Elindeki belgelerden dolayı senle uğraşamıyom diye rahatsın tabi :)

13. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Kardeşim Deniz hocam Salı dedi demin Salıya mı kaydırsak? Yarın su yine bulanık olursa tadı olmaz.Hava durumu hemen hemen aynı Salıda az önce baktım.Ne dersin?

Bugün Boğazdan balık aldık diye raporlarda var ama ne kadar doğru ona karar veremedim.Onlar doğruysa yarın da yapabilir.Kararsızım açıkçası.

14. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Süper görüşme olmuş :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Belge mi ne belgesi:eek:

15. sabriyazici

sabriyazici sabri

işe giriş bildirgesi fatih hamil kart sahibi tanıdık diye kart vericek :)

16. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ben yarın da giderim, yanlız boğaz suyu bulanık karaköy, unkapanı köprüleri nasıl olur bilmiyorum. bugün ben kartal sahil de de avlandım su cam gibi berraktı..

Ben derim ki sabah deniz abi bize bir güzellik yapıp işe giderken suyun durumunu bildirse :) bizde ona göre mekana veya köprüye gitsek?

17. melikşah

melikşah ........................

Ersin o kadar çalıştım ki kollarım hala ağrıyorreeling :laughing: :laughing:
    :thumb:
    Onnik abi gerçekten muhabbetine doyum olmuyor:) Daha nice org lara diyelim:)
    Aleykümselam fatih'im hoş geldin özledik seni:)
    Fatih nasıl kaçtı o palamut hala şokta'yım:eek: birazdan bim'deyim:laughing: :laughing:
    Daha nice güzel buluşmalar ve keyifli sohbetler yapmamız dileklerimle:) :thumb:
    Ferhat kara,hava ve deniz heryerde çalışıyorsun bravo valla tebrik ederim sizi:thumb:
    Ayrıca şu avladığınız mübareklerin boyun kısımlarından çaparilik rica edecektim:D

18. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Herkezin videosunu teker teker çekip arşivliyorum :) yakında şantajlara başlıcam :D

19. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Selamun aleyküm ahali :)

Ferhat tebrik ederim kardeşim, ne güzel avlar yapmışsınız, ne uçan, ne yüzen ne de kaçan kurtulamıyor senden valla helal olsun :thumb: ve afiyet olsun :hungry: :hungry:

Anadolu şeysi :laughing:

hihi hihi hihi hihi

Vallah bugün çok güldüm ben yaaa, sabah sabah senin ceyhun abiyle diyalog günü bol kahkahayla geçeceğinin habercisiydi :D Cihanla yaptığımız o muhabbette koptum resmen, çay salya sümük birbirine girdi bende :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: inan Cihanın sulamayla ilgili o önerisine hala gülüyorum gözümün önüne geldiğinde :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

İşte böyle organizasyonların en güzel yanı bu, balık avlamaya gittik balık yoktu ama yine abilerimizle arkadaşlarımızla bolca dostluk, paylaşım, hoşsohbet, kahkahalar ve gerşekten samimi bir şekilde güleryüz sahibi olduk.. Hepiniz sağolun, varolun değerli dostlar, iyiki varsınız hepiniz :)

20. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    İyi olur bencede :) Köprüye gidersek farklı takım lazım galiba, ben köprüden olta sallamadım hiç :D