Cümleten günaydınlar, herkese hayırlı günler, hayırlı işler... Evet bu sabah balığa giden abiler arkadaşlar iyi ve güzel haberlerinizi raporlarınızı bekliyoruz dört gözle reeling
Cümleten Selamın Aleyküm hayırlı günler hayırlı işler. Sarı yağmurlukları yokmuş yanlarında bir şey tutamamışlar
Selamün Aleyküm, herkese hayırlı işler.. Bugün işe gitmeden sabah sporumuzu yaptık Oldukça keyifli bir sabahtı.. Rapor ve fotoğraflar İsa Abi'de
Cezamız neyse razıyız abi gelmedim ama sen bide bana sor isa abi aradığında ayaktaydım bodrum projesi ile ilgili sıkıntı vardı bodrumdaki mühendisimiz ile gece boyu çalıştık gerekli düzeltmeleri yaptık ama bi aksilik olursa bu aksam bodruma gidicem gibi görünüyor inşallah sıkıntı olmaz...
Hayırlı olsun, Genel anlamda güzel bir makine. Benim içinde yeni ama beklemeli ve çapari kullanımında güzel. Ağır kurşunla akıntıda rapala çektim geçen hafta, yordu biraz reeling Ama benimde acemiliğim olabilir bu konuda çünkü ilk denememdi. Kendimi fazla yormuş olabilirim. Kullanarak daha iyi tecrübe edebilirsin. Tekrar hayırlı olsun.
Günaydın arkadaşlar, bugün sabah suyuna mekanda sahte çalışmamız oldukça keyifli ve bereketli geçti.Balık boyları sarıkanat ve lüfer arasındaydı diyebilirim.Avla ilgili resim ve ayrıntıları akşam geldiğimde koyarım. Bu avda bana eşlik eden Deniz ve Mustafaya, sonrasında çay takviyesine gelen Aykut kardeşime çok teşekkürler, gerçekten çok keyifli bir sabah geçirdim, herkese tavsiye ederim. Çıkmam lazım, tüm dostlara kolay gelsin, selam ve sevgilerimle...
İsa Abim Böylesine Keyifli bir sabahda sizlere eşlik edemedim affınıza sığınıyorum ama gerekçemde tabiki iş ile ilgili sıkıntılar. Cok keyifli bir sabah olmus sizler için inşallah avınızda sohbetinizde daim olsun...
İsa abi seni ve tüm ekibi tebrik ederim, belliki güzel ve keyifli bir av olmuş keşke vakit olsaydıda bende gelebilseydim sizlerlen yakışıklı balıkların resimlerinide bekliyoruz..
İsa abi sizleri tebrik ederim çok güzel ve keyifli bir av yapmışsınız resimleri en kısa sürede bekliyoruz hafta sonunu iple çekiyorum
Hafta sonu programı kesinleşmedi ama şimdiden kadroyu kuralım, hatta gelen taleplere göre de durumu netleştirebiliriz.. Kimler geliyor ? fikri olan var mı?